Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin. Atunci când vine vorba despre cadourile pe care și le fac reciproc, îi lasă pe toți cu gurile căscate. Cu fiecare ocazie, Beyonce și Jay-Z caută lucruri cu o semnificație aparte și cât mai speciale.

Beyoncé i-a dăruit soțului ei un avion de 40 de milioane de dolari și un Bugatti Veyron Grand Sport de 2 milioane de dolari. Iar Jay-Z nu s-a lăsat mai prejos. Vorbim despre un yacht, o insulă privată, un Rolls Royce de epocă și multe alte cadouri fascinante pe care i le-a oferit partenerei sale. Să aruncăm o privire asupra lucrurilor pe care Jay-Z i le-a oferit lui Queen B.

Cât valorează cadourile primite de Beyonce

În universul lui Beyoncé și Jay-Z, banii nu sunt o problemă. Așadar, pentru cea de-a 25-a aniversare a lui Bey, Jay-Z a venit acasă cu un Rolls Royce decapotabil, albastru și de epocă. Cost estimat? Aproximativ 1 milion de dolari. Tehnic este o limuzină. Cântăreața arată grozav pe bancheta din spate, în timp ce Jay-Z o conduce.

Intimitatea este dificilă pentru celebrul cuplu. Nu pot merge în vacanțe obișnuite ca noi, fără a atrage o mulțime în jur. Deci, ce ar putea fi mai potrivit pentru ei, decât o insulă privată? Cea pe care Hova a cumpărat-o pentru Bey, cu ocazia celei de-a 29-a aniversare a ei, în 2010. Se află în largul coastei Floridei, Bahamas. Eticheta cu prețul? Aproximativ 20 de milioane de dolari.

Insula vine la pachet cu un mega-conac. Nu există fotografii din interior, deoarece privat înseamnă privat. Însă, din aspectul fotografiei aeriene, acesta este uriaș. Concluzia unui preț atât pentru insulă, cât și pentru limuzină: în jur de 21 de milioane de dolari. 

Ce îi cumperi soției de ziua ei, atunci când împlinește 32 de ani? Ei bine, Jay-Z a decis că îi va da lui Beyoncé un yacht Galactica Star. A plătit în jur de 70 de milioane de dolari pentru el. Are mult spațiu în aer liber și un heliport. Jay-Z și Beyoncé sunt uneori văzuți savurând șampanie în cada cu hidromasaj. Iahtul are loc pentru 12 oaspeți, așa că domnul și doamna Carter își pot lua cei mai apropiați și dragi prieteni cu ei, atunci când navighează în largul mării.

Jay-Z a aranjat să închirieze un superyacht LANA pentru aniversarea lui Bey de anul acesta. S-au bucurat de timpul petrecut cu cei trei copii ai lor, Blue Ivy, Sir și Rumi, în croaziera mediteraneană. Hova a angajat chiar un bucătar-șef privat pentru a găti cina specială de aniversare pentru Beyonce, pe o insulă privată pe care a închiriat-o. Preț? Închirierea costă 2 milioane de dolari pe săptămână, asta înainte de a ajunge pe insula privată și plata celor doi bucătari italieni.

„Lucruri mici” înseamnă atât de mult

Acum cinci ani, Jay-Z i-a oferit soției un inel cu fluture de 95.000 de dolari proiectat de renumitul design britanic de bijuterii Glenn Spiro. Este o piatră care este de zece ori mai valoroasă decât smaraldele. Este superb, dar nu foarte practic. Așadar, în 2018, Bey a donat-o Muzeului Victoria & Albert din Londra. Au fost încântați. Inelul va fi afișat alături de bijuteriile purtate odată de alte figuri „regale” precum regina Angliei Elisabeta I și Ecaterina cea Mare a Rusiei.

Beyoncé este un mare fan al serialului Game of Thrones. Deci, cu patru sau cinci ani în urmă, unii spun că Jay-Z i-a cumpărat unul dintre ouăle dragonului din show.

Unde ne lasă toate acestea? Toate cadourile pe care le-am remarcat se ridică la aproximativ 96 de milioane de dolari! Și dacă adunăm și inelul de logodnă de 5 milioane de dolari pe care i l-a cumpărat, asta va duce la 101 milioane de dolari. Și acestea sunt doar lucrurile pe care le-au afișat public. 

Daniela Crudu a făcut un anunț important în emisiunea lui Pepe. Ce obiect prețios vinde bruneta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri