Tenismena de culoare a fost susținută de soțul Alexis Ohanian și de fiica sa Alexis Olympia Jr, în timp ce s-a confruntat sâmbătă cu Sloane Stephens la Centrul Național de Tenis USTA Billie Jean King din Flushing Meadows, New York.

Serena Williams a ieșit învingătoare. În vârstă de 38 de ani, sportiva a pierdut primul set împotriva lui Stephens, în vârstă de 27 de ani, dar în final a ieșit victorioasă în runda a treia de simplu feminin, marcând 2 – 6, 6 – 2, 6 – 2.

În tot acest timp, Alexis, în vârstă de 37 de ani, și-a purtat fiica în vârstă de trei ani, în brațe în tribune, în timp ce au înveselit-o pe mami prin măștile de față.

Serena Williams este o mămică tare mândră. Ea i-a spus lui Alexis: „Sper că și-a văzut mama luptând. Nu cred că a fost atentă la mine sau la tine, cred că se juca cu niște prințese la etaj”, conform Daily Mail.

Soțul Serenei a fondat Reddit

Celebra tenismenă s-a căsătorit cu co-fondatorul Reddit în noiembrie 2017 la New Orleans, la două luni după ce a venit pe lume prima lor fetiță. Pe de altă parte, turneul de la New York a fost închis fanilor, pe motiv de COVID-19, astfel că sportivii au jucat în fața tribunelor goale.

Luni, Serena va juca din nou pe terenul cu zgură. Ea o va înfrunta pe grecoaica Maria Sakkari, 25 de ani, care a învins-o săptămâna trecută la Cincinnati Masters. Dacă Serena va avea succes, o va egala pe australianca Margaret Court, în vârstă de 78 de ani, singura tenismenă care a mai adunat în timpul carierei 24 de titluri de Grand Slam.

Sursa foto: Instragram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp