Clanul Kardashian, zguduit de o crimă. Femeia a fost ucisă cu un sadism incredibil

Clanul Kardashian, zguduit de o crimă. Femeia a fost ucisă cu un sadism incredibil
Managerul afacerilor clanului Kardashian a fost ucis cu sânge rece. Angela Kukawski avea 56 de ani.

Familia Kardashian / Jenner a lansat o declarație: „Angela a fost cu adevărat cea mai bună. Ei i-a pasat de fiecare dintre noi și a făcut să se întâmple lucruri care erau imposibile. Ne va fi foarte dor de ea și trimitem sincere condoleanțe familiei și celor dragi în această perioadă dificilă”.

Principalul suspect în cazul morții managerului afacerilor clanului Kardashian este chiar iubitul Angelei Kukawski, care a și fost acuzat de crimă. Potrivit LAPD, Angie fusese dată dispărută, iar pe 23 decembrie, poliția s-a dus la o adresă din Simi Valley unde i-a găsit cadavrul în interiorul unui vehicul. Iubitul ei, Jason Barker, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat și acuzat de uciderea ei.

Poliția susține că Barker a ucis-o pe Angie, în casa ei din Sherman Oaks, cu mai multe lovituri de cuțit. Apoi a pus cadavrul femeii în mașină și a condus până la Simi Valley. Conform TMZ.com, arma crimei a fost un cuțit. Procuratura susține că iubitul lui Angie a ucis-o „cu intenția de a-i provoca dureri și suferințe crude și extreme în scopul răzbunării, într-un scop sadic”, mai arată sursa citată.

Angela Kukawski a manageriat averile multor vedete

Angela Kukawski a lucrat pentru o clanul Kardashian dar și pentru o întreagă serie de alte celebrități, printre care Nicki Minaj și Kanye West. Ea a lucrat și pentru Tupac.

Un membru al firmei ei, Todd Bozick, a declarat pentru Variety: „Suntem întristați și zdrobiți de pierderea colegei noastre, Angie Kukawski. Angie a fost o persoană bună, minunată și tuturor celor care au cunoscut-o le va fi foarte dor de ea. Cele mai profunde condoleanțe sunt adresate familiei și prietenilor lui Angie”.

Sursa foto: Instagram