Kanye West, dovadă de iubire pentru Kim Kardashian în valoare de 4,5 milioane de dolari

Kanye West, dovadă de iubire pentru Kim Kardashian în valoare de 4,5 milioane de dolari
Kanye West pare să recunoască că nu își poate salva căsnicia, așa că se mută la o aruncătură de băț de fosta sa casă a familiei.

Artistul tocmai a cumpărat o casă de 4,5 milioane de dolari vizavi de cea în care a locuit alături de soția sa, de care este acum despărțit, după cum relatează Daily Mail. Locuința are puțin peste 3.650 de metri pătrați și dispune de 5 dormitoare.

Decizia investiției imobiliare de pe strada lui Kim Kardashian vine după ce Kanye West a încercat să o facă pe fosta sa soție să se răzgândească cu privire la despărțire. În timpul concertului său cu Drake care a avut loc în Memorial Coliseum din Los Angeles, el a improvizat versurile pentru „Runaway”. După versul „Am nevoie de tine / Aleargă înapoi la mine” rapperul a spus, plin de emoție, „Mai specific, tu, Kimberly”. Sala a aplaudat frenetic, însă Kim, nu.

Mai mult, la două zile după această emoționantă declarație, Kim Kardashian s-a adresat instanței în privința divorțului lor. A cerut judecătorilor să separe porcesul de custodie și partaj, de statutul său marital. Ea a cerut instanței să fie declarată divorțată în regim de urgență.

Kanye West s-a apucat de tranzacții imobiliare

După cum am relatat, în urma separării, Kanye i-a lăsat lui Kim casa familiei, o casă proiectată chiar de artist. Există încă unele probleme legate de proprietate care rămân nerezolvate, care vor fi reglate în tribunal, mai târziu.

Pe de altă parte, Kanye West a făcut mai multe afaceri în ultima vreme pe piața imobiliară. El a cumpărat o casă pe plaja Malibu, în valoare de 57,3 milioane de dolari. Tranzacția a avut loc în luna septembrie. De asemenea,  și-a scos la vânzare, recent, fostul său „bârlog” de burlac, estimat la 3,7 milioane de dolari.

Sursa foto: Instagram