Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face predicții înfiorătoare. Ne așteaptă „o revoluție sângeroasă” și multe alte nenorociri

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face predicții înfiorătoare. Ne așteaptă „o revoluție sângeroasă” și multe alte nenorociri
Previziunile făcute de Maria Ghiorghiu nu au dat greș niciodată, iar ceea ce i s-a arătat acum e greu de spus în cuvinte.

Maria Ghiorghiu a avut iarăși o viziune cu adevărat înspăimântătoare. Iată ce e posibil să se întâmple.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face predicții înfiorătoare. Ne așteaptă „o revoluție sângeroasă” și multe alte nenorociri

Potrivit ultimelor declarații ale Mariei Ghiorghiu, cutremurul și războiul sunt foarte aproape de noi. Clarvăzătoarea spune că încă nu știe dacă e vorba de un cutremur natural sau e posibil să fie vorba de lucruri care se clatină la niel politic. De asemenea, până în acest moment precizătoarei nu îi este clar dacă e vorba de România sau altă țară.

“E același lucru, războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la ușă”

„Deocamdată nu mi s-a spus și țara. Dar faptul că a spus că bate la ușă poate să ne ducă cu gândul la un posibil cutremur mai dens, dar să sperăm că nu va fi atât de dezastruos. Că dacă e vorba de cutremur, așa am scris și despre război, nu de la mine, ci de la Duhul Sfânt, că războiul ne bate la ușă. Deci, e același lucru, războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la ușă.

Putem să ne gândim și la un cutremur politic, deci orice e posibil. Nu spune că este vorba despre cutremur, ci doar că ne bate la ușă un cutremur. Poate să fie un cutremur politic, o răsturnare a situației Guvernului, a Parlamentului, pentru că lumea este disperată cu ceea ce trăiește în zilele de astăzi. Lipsurile sunt extrem de mari, facturile la curent foarte mari.”, a subliniat Maria Ghiorghiu în emisiunea BZI LIVE.

“Oameni care veneau din toate părțile României și se adunau într-un singur loc și erau foarte revoltați”

Maria Ghiorghiu liniștește românii afirmând că nu e vorba de un cutremur care să distrugă tot, mai ales că a văzut mulți oameni care se revoltă. „Poate să fie și un cutremur politic, nu neapărat un cutremur de pământ. Am vorbit de foarte multe ori că aceste cutremure mici au rolul de a așeza pământul, deci nu neapărat să se producă un cutremur dezastruos. Mai ales că am văzut foarte multe proteste.

Oameni care veneau din toate părțile României și se adunau într-un singur loc și erau foarte revoltați. De altfel, aceste proteste, care deja au început, dar vor fi și mai mari și mai gălăgioase, sunt premergătoare acelei noi adevărate revoluții. Deci așa va începe adevărata noua revoluție, pas cu pas, cu aceste proteste ale oamenilor, care, pe bună dreptate, nu mai pot să facă față. Este imposibil de trăit, imposibil de murit, pentru oamenii obișnuiți.”, a declarat Maria Ghiorghiu.

Va urma o revoluție sângeroasă!

Pe de ală parte, Maria Ghiorghiu avertizează ca oamenii nu mai suportă situația în care se află, așa că va urma o revoluție sângeroasă, iar reprezentanții Parlamentului și Guvernului vor fi alungați de la putere.

„Următoarea revoluție va fi o revoluție sângeroasă și tot Guvernul, și tot Parlamentul vor ieși afară. Protestatarii nu îi vor lăsa să stea, pentru situația în care au adus țara. Acum suntem în imposibilitatea de a ne mai încălzi, de a ne mai plăti facturile. Ne întoarcem la rația de dinainte de `89, când aveam curent cu porția, televizor cu porția, deci nu se mai poate.”, a precizat Maria Ghiorghiu.

„Pandemia va veni ca un tăvălug peste România”

Și mai grav este faptul că prezicătoarea susține că românii se vor confrunta din nou cu pandemia și vom avea parte de restricții și mai dure. „E minunat că toată lumea e relaxată la acest moment, dar aș vrea să spun că am deja trei mesaje despre pandemie. Dacă unul a fost în 20 octombrie, încă două sunt de azi dimineață și unul de ieri. Ne lasă deocamdată în voie, dar vom avea, din nou, vești despre pandemie. (…)

Oamenii vor ieși în stradă, vor face proteste uriașe și atunci pandemia va veni ca un tăvălug peste România, ca oamenii să stea în case și să nu mai poată ieși în stradă. Dacă până acum era liber la proteste, pentru totdeauna se va găsi o găsi o scuză, că uite, avem multe infectări și trebuie să stați în case. Chiar și închisoare poate să fie, dacă oamenii vor protesta mai violent.

“Undeva se va auzi de această cifră de 23, într-un oraș, într-un sat, într-o comună, de 23 de bolnavi de COVID”

„Un număr de doar 23, atât. Pentru infectarea aceasta cu COVID, securitatea ne-a programat o drastică măsură de securitate. Trebuie să stăm numai în casă. Deci, undeva se va auzi de această cifră de 23, într-un oraș, într-un sat, într-o comună, de 23 de bolnavi de COVID. S-ar putea să fie într-o localitate mai mică. Pentru un număr de 23 de infectați cu COVID, securitatea ne-a programat o drastică măsură de securitate. Din păcate, vom avea parte din nou de aceste restricții foarte drastice. Cred că o să fie mai drastice ca până acum.”, a mai spus Maria Ghiorghiu.