Claudia Pătrășcanu a luat o decizie majoră: va pleca din țară

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie majoră: va pleca din țară
Toamna încep grilele noi la televiziuni, iar vedetele simt cumva să se alinieze. Le vin idei și le împărtășesc cu fanii. De doi ani, Claudia Pătrășcanu se „distrează” cu divorțul, acum însă îi stă gândul la altceva.

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie majoră. Ea va pleca din țară. Au trecut doi ani de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să pună punct mariajului lor. Copiii au rămas în grija mamei, dar cei doi foști soți se judecă pentru custodie. Băiatul cel mare a început clasa zero, iar mezinul e la grădiniță.

Mai mult de un an Bădălău și Claudia s-au certat urât, în public. Și-au aruncat vorbe grele. În final, le-a ajuns. În ultima perioadă, cei doi nu se mai ceartă, ba chiar dau semne de împăcare. Tot mai des petrec timp împreună cu copiii.

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie

Ea le-a spus fanilor că nu a mai plecat de foarte mult timp într-o vacanță și se gândește să facă acest lucru de ziua ei de naștere. Cântăreața va împlini, pe 6 octombrie, 41 de ani. Ea a decis să-și facă singură un cadou și să plece în afara țării într-o vacanță, chiar și de un weekend, undeva aproape, Istanbul sau Italia, după cum a mărturisit.

„De trei ani nu am mai fost într-o vacanță și chiar simt nevoia, chiar și pentru un weekend, se apropie ziua mea de naștere pe 6 octombrie, chiar mă gândeam ce să fac, să plec, să zbor…”, a spus Claudia Pătrășcanu pe pagina sa de Instagram.

„O s-o fac împreună cu prietenele mele cele dragi, suntem foarte multe fete, o să ne petrecem undeva, o să mâncăm, la 40 de ani eram în pandemie și nu am putut să schimb prefixul decât în tăcere, iar la 41 de ani o să fie bine”, a mai spus ea.

Artista spune că acum e mult mai liniștită. E fericită de cum îi merge cariera. Și, mai ales, se bucură de cei doi băieți pe care-i are cu Gabi Bădălău.

„41 de ani mă prinde într-o stare excelentă, bucuroasă, recunoscătoare, am o carieră frumoasă, sunt mai liniștită și împlinită cu cei doi copii superbi ai mei, cuminți, frumoși și sănătoși, cu prieteni dragi lângă mine și buni și care mi-au fost alături mereu”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Sursa foto: Instagram