Claudia Pătrășcanu a răsuflat ușurată. A scăpat definitiv de Bădălău, dar mai are un prag de trecut

Claudia Pătrășcanu a răsuflat ușurată. A scăpat definitiv de Bădălău, dar mai are un prag de trecut
Trei ani s-a chinuit Claudia Pătrășcanu să divorțeze și să-și vadă de viața ei. Instanța i-a dat vestea cea bună.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit oficial. Foștii parteneri vor să trăiască liniștiți, fără să se mai intersecteze.

Claudia Pătrășcanu a răsuflat ușurată. A scăpat definitiv de Bădălău, dar mai are un prag de trecut

S-a chinuit trei ani să termine odată povestea cu Gabi Bădălău și, în sfârșit, visul Claudiei Pătrășcanu a devenit realitate. Cei doi au divorțat oficial, însă artista mai are o problemă pe care trebuie să o rezolve. Pe data de 3 noiembrie trebuie să mai ajungă odată la tribunal, pentru că atunci se va stabili unde vor sta cei mici, dar și ce program de vizită vor avea.

După ce a răsuflat ușurată, Claudia a făcut și primele declarații pentru Xtra Night Show, în care a afirmat că a revenit la numele de Pătrășcanu.

„În acest moment pentru mine este o liniște, o bucurie, lăsați-mă să mă bucur de ceea ce însemn”

„M-am plictisit să vin, să fac drumurile acestea, să vin să stau aici noaptea. Este inutil. Am revenit la numele de Pătrășcanu. M-am rugat foarte mult. În acest moment pentru mine este o liniște, o bucurie, lăsați-mă să mă bucur de ceea ce însemn eu. Până la urma urmei am stat trei ani pe holurile acestea.

Mai avem un termen și să fim sănătoși să se termine. Lăsați-mă să plec și eu, să plec cântând acasă. Îmi dau drumul la muzică și merg spre Constanța, mă așteaptă cei mici, mâine dimineață trebuie să îi duc la școală, a declarat Claudia.

„Poate de acum înainte ne vom înțelege”

Pe de altă parte însă, artista speră că de acum încolo se va îmbunătăți relația cu fostul soț, spre binele copiilor. „Suntem liberi și să dea Dumnezeu să ne înțelegem pentru copii. Poate de acum înainte ne vom înțelege și poate nu o să mai fie presiune pe noi sau pe copii. Poate cu aceasta finalizare de divorț se vor întâmplă și lucruri bune. Poate ne înțelegem, eu îmi doresc foarte tare să ne înțelegem.”, a mai spus cântăreața.

„Nu putem așa, copii nu sunt două valize în gara să stăm să îi mutăm așa”

Privind custodia copiilor, Claudia susține că ea va deține custodia copiilor, dar nu se pune problema ca vreodată să se mute în București. „Bineînțeles că cei mici vor avea domiciliul la mamă. Este normal să se întâmple așa. Nu m-aș întoarce înapoi la București, nici ei nu își doresc acest aspect. Sunt foarte bine unde sunt, au deja un Univers al lor creat. Nu putem așa, copii nu sunt două valize în gara să stăm să îi mutăm așa.”, s-a destăinuit vedeta.