Claudia Pătrășcanu face o dezvăluire cutrmurătoare. Gabi Bădălău le-ar fi mărturisit copiilor un secret teribil

Claudia Pătrășcanu face o dezvăluire cutrmurătoare. Gabi Bădălău le-ar fi mărturisit copiilor un secret teribil
Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a pronunțat săptămâna trecută, dar acum cântăreața se teme că va pierde custodia copiilor. Prin urmare, artista s-a lansat în acuzații grave la adresa fostului ei soț.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat săptămâna trecută, după un proces care a durat mai mult de trei ani. pe rol este în continuare procesul pentru custodia copiilor. Iar în data de 3 noiembrie cei doi foști soți au termen în acest proces. Urmează să se stabilească domiciliul copiilor.  Cei doi au împreună doi băieți, Gabriel, în vârstă de 7 ani, și pe Nicholas, în vârstă de 4 ani jumătate.

Săptămâna viitoare instanța ar trebui să stabilească cine și cum preia custodia copiilor. Dar și unde vor locui aceștia, cu mama sau cu tata. Inclusiv valoarea  pensiei alimentare va fi tranșată. Până acum, copiii au locuit cu mama lor, la Constanța. Acolo unde cântăreața s-a mutat după divorț. De asemenea, cei mici au petrecut mult timp împreună cu tatăl lor și familia acestuia, mergând, totodată, în multe vacanțe și excursii împreună.

Claudia Pătrășcanu face declarații tulburătoare, scrie Spynews.ro. Artista nu acceptă ca fiii ei să locuiască cu tatăl lor. Ea susține că Gabi Bădălău nu are deloc grijă de băieți și tot timpul este plecat, chiar și atunci când îi ia la el în weekend.

Gabi Bădălău le-a dezvăluit copiilor marele secret

Ori știe de-a dreptul, ori a vrut să le dea o perspectivă, cert este că  Gabi Bădălău le-a spus copiilor că ei vor locui cu el, prin decizia judecătorului. Le-a explicat și cum se va întâmpla asta. Claudia Pătrășcanu susține că fostul ei soț le-a spus copiilor că instanța urmează să îi mute la el acasă, de tot. Artista spune însă că asta nu va fi posibil.

„Gabi cunoaște foarte multe dedesubturi de ceea ce se va întâmpla în instanță. De exemplu, acum când am luat copiii de la el în weekend, cei mici mi-au zis că << Mami, de ce tati ne-a zis că doamna judecător va da cu ciocanul în masă și că noi vom sta mai mult la tati>>. Eu am fost șocată de ce mi-au zis copiii, nu știu de ce Gabi nu conștientizează că copiii sunt mari și vin și vorbesc.

Nu mă interesează ce știe Gabi, dar eu știu că se pot lua copiii de lângă mamă și să-i transferi la domiciliul tatălui după trei ani de domiciliu la mamă doar dacă sunt nereguli, iar eu cred că nu se va întâmpla lucrul acesta, că de trei ani de când sunt pe sălile acelea mă îndoiesc că se va întâmpla asta. Sunt și eu mamă și n-aș suporta ideea, lucrurile nu rămân chiar așa, cred că atunci România va știi ce nu a știut până acum”, a declarat, sursei citate, Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu e decisă să nu îi lase copii fostului ei soț: „Voi merge la CEDO”

Claudia Pătrășcanu e hotărâtă să lupte până la capăt pentru custodia celor doi fii ai săi. „Eu n-am înțeles ce de atât de multă tevatură face băiatul asta cu domiciliul copiilor când practic mai au 2 ani, respectiv 4, și vor decide ei unde vor vrea să stea. Eu nu-i înțeleg încrâncenarea și răzbunarea, nu-mi face mie rău. Pe copii n-ai cum să-i ți forțat niciodată, sunt convinsă că dacă vreo instanță ia niște copii de lângă un părinte, în situația mea, nu face bine, face un rău.

Iar copiii vor crește, vor citi, se uită, știi cum fug înapoi, imediat! Apoi vor ajunge să-l urască pe celălalt părinte că de ce ai făcut asta. De aceea eu sunt un om foarte pașnic, liniștit și e posibil ca peste 4 ani copiii să aleagă ei, iar atunci ce vor alege ei pentru mine e lege, dar nu o instanță să ia copiii de lângă mamă și să-i dea unui tată, ca să ce? Tatăl nici nu are timp de ei, vrea doar să se răzbune pe mamă, că ce? Că nu l-am mai vrut? Nu l-am mai vrut! Ce să fac cu el?!”, a mai zis ea.

Claudia Pătrășcanu: „Mama e mamă, mama stă cu copilul…”

„În instanță urmează să se vorbească despre custodia copiilor, domiciliul, pensia alimentară, la fel un lucru pe care Gabi l-a tot lungit cu acest domiciliu al copiilor, o altă aberație a lui. Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Vrea să facă mai mult rău decât deja le-a făcut copiilor?

Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească. Iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii. Nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia. Când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii. El stă mai mult în cluburi, în vacanțe. Are viața lui. Cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Cântăreața  l-a acuzat pe fostul soț că nu a stat niciodată în spital cu fiii lui atunci când aceștia au fost bolnavi. Ea mai susține că fostul soț suferă de  „dezechilibrări emoționale” care mai mult fac rău copiilor. „Atâta timp cât Gabi își dorește un domiciliu al copiilor, iar el nu are practic nicio dorință de a sta cu copiii nici măcar atunci când îi ia, de ce ai vrea să-i chinui, să nu mai stea cu mama?! Altă tevatură a lui și alt circ asta cu domiciliul.

O dată iese pe post și spune că el dorește ca copiii să stea la mamă, altă dată spune că vrea domiciliul copiilor. Dezechilibrările astea ale lui și emoționale și de comportament pentru mine spun multe, iar eu nu cred că un judecător va putea să facă acest pas vreodată, să ia copiii de lângă o mamă ca mine”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu.

Este sau nu Claudia Pătrășcanu o mamă bună

„Practic, la acest dosar nu există nimic care să ateste că eu nu sunt o mamă responsabilă, o mamă corectă. Nu există. De ce ai vrea tu, onorată instanță, să iei copiii de lângă mamă? Și să-i dai unui tată care nici măcar 10 minute nu stă cu copiii. Practic apare în poze și atât, îi lasă bunicilor și menajerelor. De ce vrei tu să faci asta, să chinui pe cine?! Să chinui doi copii, când Gabi ar putea să fie atât de înțelept, dar când ai răzbunare în suflet… Practic, el nu se lasă până când nu se răzbună pe mine.

Dar el nu înțelege că răzbunarea asta nu e asupra mea. Ci asupra copiilor și că nu mie îmi face răul suprem, deși și pe mine mă doare. Cum ar putea Gabi să doarmă pe pernă știind că ia acești doi copii de lângă mine ca mamă și știind că cei mici mereu îi zic lui că îi e dor de mine”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Instagram