Claudia Pătrășcanu se simte amenințată de Gabi Bădălău : „Vrea să-mi facă rău”

Claudia Pătrășcanu se simte amenințată de Gabi Bădălău : „Vrea să-mi facă rău”
Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Cântăreața se simte amenințată de Gabi Bădălău și a declarat că acesta vrea să-i facă rău.

Joi, 15 aprilie, a avut loc un nou termen în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. În weekend, cei doi au fost cu copiii la munte, însă se pare că scandalul e departe de a fi terminat. Astfel, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații la ieșirea din Tribunal și a povestit ce vrea Bădălău să îi facă. Claudia Pătrășcanu se simte amenințată și a reacționat. 

Conform mărturiilor făcute de un apropiat al fostului cuplu, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au cazat în același apartament când au mers la munte weekendul trecut împreună cu cei doi copii ai lor. Nu se știe exact ce au discutat cei doi, însă ulterior lucrurile au luat o întorsătură șocantă. 

Claudia Pătrășcanu se simte amenințată. Bădălău vrea custodie exclusivă 

Astăzi, Gabi Bădălău a cerut, prin avocații săi, custodia exclusivă a celor doi minori, Gabriel și Nicholas, dându-i lovitura de grație Claudiei Patrășcanu. “Vrea să-mi ia copii! Asta doar în mintea lui! Una spune la televizor, alta face în realitate. Când ești bun, ești luat de prost. În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea. Tot timpul fac rugăciuni”, a declarat Claudia Pătrășcanu la ieșirea de la Judecătoria Sectorului 6.

Cântăreața a mai spus că Bădălău vrea să o declare nebună, dar și că vrea să-i facă rău. „“A fost ok la munte în weekend pentru că eu, mama copiilor, mi-am dorit să fac copiii să se apropie de el. Săptămâna trecută, pe weekendul meu cu copiii, am mers cu toții la munte. Acum trei săptămâni a dormit la mine. Dar tatăl copiilor dorește să-i ia de lângă mine. El nu se gândește la copii, vrea să-mi facă rău. Nu mai văd o împăcare ca și cuplu. Azi, în instanță, lucrurile au stat diferit. Degeaba încerc eu să fac bine. Vrea să mă declare nebună, să-mi scoată un certificat medical! Nu dorește liniștea copiilor”, a mai declarat solista, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Daniela Crudu, răsfățată într-un avion privat de noul iubit. Imaginile spun totul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre