Colegii sunt devastați de moartea lui Petrică Cercel. Declarații emoționante despre îndrăgitul lăutar

Colegii sunt devastați de moartea lui Petrică Cercel. Declarații emoționante despre îndrăgitul lăutar
Cei mai cunoscuți maneliști ai României sunt acum la căpătâiul lui Petrică Cercel. Fiul lăutarului este distrus și-și strigă durerea.

Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. Moartea lui Petrică Cercel a luat pe toată lumea prin surprindere.

Colegii sunt devastați de moartea lui Petrică Cercel. Declarații emoționante despre îndrăgitul lăutar

Imediat ce a aflat de moartea celui cu care este prieten de 30 de ani, Sorinel Puștiu a făcut mărturisiri șocante. El a spus că a sperat până în ultima clipă că Dumnezeu va face o minune și îl va lăsa să trăiască. ”Prietenul meu, fratele meu…un om extraordinar.

E un om foarte important pentru noi, pentru cei care îl cunoaștem și îl iubim. Speram până în ultimul moment că se va face bine și va merge la el acasă. (…) Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a declarat Sorinel Puștiu, distrus de durere, la Antena Stars.

Tzancă Uraganu: „Noi am câștigat o pâine datorită melodiilor lui”

Nici Tzancă Uraganu nu-și poate reveni din șocul produs de dispariția lui Petrică Cercel. Manelistul a declarat că îi va fi recunoscător toată viața pentru tot ajutorul primit și speră că Dumnezeu le va da putere copiilor săi. ”Crede-mă că abia mai pot să vorbesc…Acum 5 minute am aflat, chiar nu am cuvinte să vă mai spun, ne-a lăsat fără cuvinte.

Este un șoc foarte mare, acest om nu merita așa ceva, era un om foarte bun, în primul rând mare muzicant, am făcut atâtea hit-uri, atâtea melodii frumoase (…) Eu în momentul de față sunt foarte, foarte șocat, nu-mi vine să cred ceea ce se întâmplă. Noi am câștigat fiecare câte o pâine datorită melodiile lui și datorită lui, l-am respectat foarte mult (…) Le doresc putere la copiii lui să treacă peste așa ceva, abia vorbesc, mă și bâlbâi, sunt foarte șocat”, a menționat și Tzancă.

Liviu Puștiu: „S-a pierdut una dintre cele mai mari valori ale muzicii lăutărești”

La rândul său, Liviu Puștiu a fost șocat de vestea primită, mai ales că Petrică i-a fost un bun prieten. Renumitul manelist și-a amintit de momentele în care petreceau împreună, mărturisind că i-a fost frică să se intereseze de starea lui de sănătate.  „Iubitul meu prieten, frate mai mare, nu pot să cred că nu mai ești.

Mi-a fost frică să mă interesez de starea ta. Mi-era frică să aud vestea asta. Mă chemai mereu la tine acasă și mai ales de ziua ta să petrecem împreună și să ascultăm muzică. S-a pierdut una dintre cele mai mari comori ale Muzicii noastre lăutărești. Nu te voi uita niciodată, Petrică Cercel, fratele meu iubit. Muzica ta rămane în continuare și numele tău o legendă mare. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe marele nostru Petrică Cercel”, a scris Liviu Puștiu pe Facebook.

Ramona Manole: „Un om cu multă milă și mult respect”

Îndurerat, Costel Biju a transmis condoleanțe familiei pe pagina sa de Facebook la scurt timp de la cumplita veste.  „Dumnezeu să-l ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate”, a scris Costel Biju pe Facebook.

Nu în ultimul rând, Ramona Manole, colega lui Petrică a vorbit extrem de frumos despre lăutar, afirmând că a fost un om milos și cu mult respect. „Un om cu multă milă și mult respect. Dumnezu să-l ierte putere la familie. De ce viața e nedreaptă”, a scris aceasta.

Sursă foto: cancan, romaniatv, viva