Comisarul Costoiu din Clanul  are o familie care trăiește în lumina reflectoarelor. Șerban Pavlu face mărturisiri

Comisarul Costoiu din Clanul  are o familie care trăiește în lumina reflectoarelor. Șerban Pavlu face mărturisiri
Acum 10 ani înnebunea România cu reclamele în care el era „Vărul”. Oamenii îl opreau pe stradă și îi cereau autografe. Celebrul actor a fost deranjat, atunci de întreaga poveste, dar, între timp, a înțeles cât i-a schimbat viața celebritatea.

Celebrul actor Șerban Pavlu îl interpretează pe comisarul Costoiu în serialul Clanul. După rolul principal pe care l-a avut într-un serial HBO spune că acesta e mai bun. În plus, de data aceasta are șansa să joace alături de fiul său.

Șerban Pavlu a apărut în peste 30 de filme începând cu anul 1995 și a interpretat multe personaje memorabile. Până la Clanul, a fost cunoscut mai ales pentru serialul de succes Umbre, difuzat la HBO, pentru rolul din telenovela Fetele Mărinarului, pentru serialul Vlad de la ProTv și din formatul de televiziune În puii mei, difuzat la Antena1.

Tată dedicat și implicat în viața copiilor săi

Dincolo de scena de teatru și platourile de filmare unde, de regulă, are roluri de personaj dur, celebrul actor Șerban Pavlu este un tată implicat în viața familiei. Actorul are doi copii, Nicolae și Natalia, care anul acesta vor împlini opt, respectiv 11 ani. Invitat, anul trecut în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro TV, Șerban Pavlu a mărturisit că nu este un părinte perfect și că, uneori, mai ridică tonul la puștii lui, ca să îi pună la punct când sar calul.

Copiii lui Șerban Pavlu au stat și ei în lumina reflectoarelor

Fiul actorului face și el parte din castingul serialului Clanul. „Acest serial este debutul lui Nicolae. Natalia a mai jucat pe ici pe colo, cred că într-un videoclip al lui Chirilă a jucat ceva, dar Nicolae nu jucase niciodată și nici nu era așa înnebunit de idee, dar a mers la  probă și a luat acest mic rol. A fost foarte mândru, i-a plăcut. Sper să nu se epuizeze această pasiune până la admiterea la facultate și să se îndrepte spre actorie. E mic încă”, a povestit Pavlu. Nicolae îl interpretează pe Tudor Achim când era copil. Tudor este polițist sub acoperire și este interpretat de actorul Denis Hanganu.

Fiica lui Șerban Pavlu nu a făcut parte doar din videoclipul lui Tudor Chirilă, ci a avut un rol și în scurtmetrajul „Teodora”.

O familie în lumina reflectoarelor

Actorul împărtășește cu soția lui, Oana Matei, și pasiunea pentru profesie, ea fiind producător de filme și de reclame. Durul comisar din Clanul a dezvăluit care este secretul relației sale de cuplu. „Secretul unei căsătorii fericite e ca fiecare să aibă ceva de făcut, un serviciu, treabă. Avem de vorbit chestii concrete, nu filosofice. Da, pot spune că sunt fericit. E falsă ideea că trebuie să alergi după fericire.

Șerban Pavlu este căsătorit cu producătorul Oana Matei

Fericit dacă bei asta, dacă te duci în vacanța aia, dacă-ți cauți ceva deosebit. E o căutare falsă. Cred că această căutare a fericirii te poate duce spre un loc nefericit. Trebuie să fii bine, atât. Nu știi dacă ai fost fericit decât privind în urmă, nu realizezi la timpul prezent”, a spus Șerban Pavlu, într-un interviu.

Confesiune: i-ar plăcea să fie barman

Într-un podcast, Pavlu a dezvăluit că, în caz că ar rămâne fără cariera sa în domeniul actoriei, știe ce s-ar face. Lui i-ar plăcea să fie barman. „Este un job care, la un moment dat, se poate încheia. Nu știu ce aș putea face în afara actoriei. Mi-ar plăcea să fiu barman, dar îți trebuie agerime. Sau poate mă voi apuca de importat anvelope, nu știu”, a mărturisit actorul Șerban Pavlu.

Sursa foto: Instagram, Revista Tango

Recomandarile noastre