Concurenții de la Survivor 2022 au aflat câte tricouri, câți chiloți și alte produse au voie să aibă în bagaje

Concurenții de la Survivor 2022 au aflat câte tricouri, câți chiloți și alte produse au voie să aibă în bagaje
Concurenții de la Survivor România sunt pe ultima sută de metri și se pregătesc pentru cea mai mare provocare a vieții. Pe 16 ianuarie începe bătălia.

S-a aflat ce au voie să ia cu ei concurenții de la Survivor România. Oare cum vor putea să se descurce?

Ce au voie să-și pună în bagaje concurenții de la Survivor România

Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu sunt cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022. Aceștia numără zilele până când, alături de Războinici, vor ajunge în Republica Dominicană. Au început să-și strângă bagajele, iar ciao.ro a aflat cu ce au voie să plece la ei.

Nimeni nu are voie să pună în bagaj lucruri gri, negre sau albastre

Doar trei tricouri are voie să aibă în geamantan fiecare concurent, iar acestea trebuie să fie simple, același model și să nu aibă logo sau să se vadă brandul.

Nu se acceptă următoarele culori: gri, albastru, negru, neon. De asemenea, concurenții mai au dreptul să aibă la ei 10 seturi de lenjerie intimă identice, 10 perechi de șosete uni, 3 seturi de bikini și 3 maiouri sau bustiere simple pentru sport.

Aspiranții la marele premiu mai au voie cu 3 perechi de pantaloni lungi, identice, și 3 bluze de trening sau hanorace, dar și trei combinații de outfit diferite, pentru petrecere. Cât privește încălțămintea, se acceptă doar o singură pereche de adidași negri.

Ce vor primi concurenții

Fiecare concurent va primi când va ajunge în Republica Dominicană un rucsac gol unde își vor așeza un tricou, o bluză de trening și o pereche de pantaloni. Dar și o periuță de dinți, pastă, pieptene, un aparat de ras și hârtie igienică, dar și cremă SPF. Aceștia se vor descurca așa cum vor putea, pentru că WC nu va exista. Medicamentele se vor lua în bagaje doar după ce va fi adusă hârtie de la medic.

Sursă foto: instagram