Confesiuni intime. Loredana povestește despre sărutul ei pasional cu un cameraman care a filmat-o sub fustă

Confesiuni intime. Loredana povestește despre sărutul ei pasional cu un cameraman care a filmat-o sub fustă
Loredana Groza este una din cele mai îndrăgite artiste de la noi. În ciuda aparițiilor ei incendiare, vedeta e femeie de casă. E căsătorită de zeci de ani cu Andrei Boncea și are o fiică.

Unele declarații ale vedetei au pus pe jar lumea showbizului românesc. Loredana Groza mărturisește că s-a îndrăgostit de un cameraman.

Cântăreața a mărturisit într-un interviu mai vechi pe care i l-a acordat Andreei Esca, faptul că, în ciuda vieții pe care o duce, și care, în aparență, poate transmite alt mesaj, nu a avut foarte multe relații până să se căsătorească, iar apoi, nici pomeneală!

Lori a povestit cum s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma, indiscret, pe sub fustă

„La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta… El mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana Groza.

„Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții.

Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică”. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.

Cine este bărbatul alături de care trăiește Loredana Groza de zeci de ani

Loredana este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea (49 de ani)  și împreună au o fiică, Elena, născută în același an. Chiar dacă Loredana a fost mereu deschisă cu fanii ei, despre viața și căsnicia ei nu vorbește în public. Soțul ei apare foare rar în anturajul ei. De ziua vedetei, ea a distribuit un clip în care apare și Andrei Boncea, și a fost singura apariție pe anul acesta.

Andrei Boncea este alături de Loredana de peste 20 de ani. Și chiar dacă de-a lungul timpului au circulat zvonuri despre un eventual divorț, niciodată nu a fost vorba, în fapt, despre așa ceva.

Andrei Boncea este un producător român de film, care are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul”, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor’ şi „Garcea şi oltenii”. În total a produs 27 de filme și seriale.