Copiii lui Alexandru Arșinel au luat decizia finală. Ce se va întâmpla cu marele artist

Copiii lui Alexandru Arșinel au luat decizia finală. Ce se va întâmpla cu marele artist
Nu puțini au fost cei care nu au văzut cu ochi buni decizia băieților lui Alexandru Arșinel de a-l duce la azilul de bătrâni.

Cei care-l iubesc pe Alexandru Arșinel se roagă non stop pentru sănătatea artistului. Ce vor să facă copiii cu el.

Copiii lui Alexandru Arșinel au luat decizia finală. Ce se va întâmpla cu marele artist

Blamați de multă lume, băieții lui Alexandru Arșinel nu s-au simțit deloc bine când lumea vorbea pe la colțuri că au vrut să scape de artist, de aceea l-au dus la azil. Din nefericire, vedeta a ajuns din nou la spital, iar sursele Ego susțin că le-a fost rușine să-l ducă din nou la centrul de bătrâni.

“Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat”

”Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo.

 

După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, potrivit surselor Ego.ro.

Cristian Arșinel pune piciorul în prag

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu e întocmai cea mai bună, iar medicii nici în acest moment nu sunt convinși că tot ce e rău a trecut, spun sursele. În ceea ce-i privește pe băieții lui Arșinel, aceștia țin totul la secret și nu vor să spună nimic din ceea ce îi interesează pe prietenii actorului.

”Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace!”, a declarat Cristian Arșinel, pentru Playtech.

Sursă foto: a1