Corina Caragea vorbește despre „domnul generos și în vârstă” din viața ei

Corina Caragea vorbește despre „domnul generos și în vârstă” din viața ei
Corina Caragea este o prezentatoare TV frumoasă și poate, tocmai de aceea, nu de puține ori, ajunge ținta invidiilor celor din mediul online.

Urmăritorii ei din mediul online trag deseori concluzii pripite despre felul în care prezentatoarea alege să-și trăiască viața. Asta pentru că, pe contul său de Instagram, Corina Caragea postează multe fotografii din călătoriile sale în destinații fabuloase. Concluzia lumii: sigur are un bărbat cu bani care o întreține.

Ce spune Corina Caragea despre „domnul generos și în vârstă” din viața sa

Prezentatoarea a decis să explice de unde vine pasiunea ei pentru călătorii, dar și cum ajunge să și le permită. De fapt, nu are în spate niciun iubit care să îi finanțeze escapadele. Are însă o strategie bine pusă la punct. Alocă, din timp, sume mari de bani pentru plecările sale, caută oferte, de fiecare dată când plănuiește în detaliu când decide să plece într-o vacanță. Frumoasa jurnalistă mai spune că nu e adepta achiziționării de bunuri sau obiecte, alegând să investească în excursii, care o ajută să descopere locuri noi, și o îmbogățesc astfel spiritual.

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social-media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani.

Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low-cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva”, spune Corina Caragea.

Cine e bărbatul real din viața Corinei Caragea

Așa cum știți, vedeta PRO TV are o relație de mai bine de 8 ani cu Robert Pongracz, vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Despre cei doi, presa a speculat că ar fi căsătoriți, însă, momentan, nu există nicio dovadă.

În timp ce internauții cred că prezentatoarea TV duce o viață de lux, aceasta mărturisește că face eforturi financiare „foarte mară” pentru realizarea călătoriilor sale. Ultima destinație pe care Corina Caragea și-o dorește este paradisul din Bora Bora.

„Destinația la care visez dintotdeauna este Bora Bora și niciodată nu e momentul potrivit. Financiar este un efort foarte mare, dar este și foarte departe. Traversezi așa cam toată planeta și trebuie să faci mult timp economii. Dar sper ca într-o zi să ajung. Mi se pare Paradisul pe Pământ.

Primul meu zbor cu avionul a fost la Barcelona și prima dragoste nu se uită niciodată. Barcelona rămâne și în ziua de astăzi, după atâtea călătorii, pentru mine, cel mai frumos oraș. Mi se pare orașul perfect. Are de toate: muzică, arhitectură, mâncare bună, oameni senzaționali, tot ce trebuie. Nu mi-a fost frică la primul zbor. Eu nu am frică de avion, dar am mare frică de apă”, mărturisește Corina Caragea, conform Ego.ro.

Sursa foto: Instagram