Corina lui Reghe nu mai tace. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru”. Prodanca face și ea un anunț

Corina lui Reghe nu mai tace. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru”. Prodanca face și ea un anunț
Despărțirea de Laurențiu Reghecampf se pare că îi priește Anamariei Prodan, care e mai frumoasă ca niciodată. Femeie puternică, ea a reușit să treacă peste tot ce e rău.

În timp ce amanta Corina vorbește despre copilul ce urmează să-l aibă, Anamaria Prodan se reinventează. A anunțat ce urmează să facă.

Corina lui Reghecampf nu mai tace. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru”

Anamaria Prodan a lăsat în urmă trecutul. Indiferent cât de grea a fost despărțirea de Laurențiu Reghecampf, trădarea nu o poate uita niciodată. Recent, aceasta a făcut o filmare pe Tik Tok alături de un cunoscut tânăr, pe nume Romario, iar pe fundal se auzea o piesă de-a lui Dani Mocanu.

Lăutarul Dani care în nenumărate rânduri a declarat că o iubește la nebunie pe impresară. Frumuseșelul Romario a postat și un mesaj care spune multe: ”Rămâneți aproape, în curând eu și Anamaria Prodan avem o mare surpriză pentru voi”.

Amanta Corina i-a dat lovitura finală

Laurențiu Reghecampf se pare că a uitat de copilul pe care-l are cu Anamaria Prodan, dar numără zilele până ce va veni pe lume bebelușul cu amanta Corina. Iar aceasta n-a mai putut rezista și a făcut câteva declarații ce nu îi vor fi deloc pe plac impresarei.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior”, a mărturisit Corina Caciuc pentru Fanatik.

Cadourile sunt lucruri efemere

Mai mult, ca să-i închidă gura fiicei Ionelei Prodan, Corina Caciuc a punctat faptul că nu o interesează cadourile, pentru că bebelușul este cel mai de preț dar. „Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți anul viitor”, a mai spus Corina Caciuc. Nu prea i-a ieșit afirmația asta, fiindcă tot Anamaria Prodan a primit prima „cel mai minunat cadou de la Dumnezeu”, atunci când l-a născut pe Bebeto, fiul lui Laurențiu Reghecampf.

Sursă foto: sport.ro