Cornel Constantiniu, idolul fetelor în anii ʹ70. Câte are de îndurat!

Cornel Constantiniu, idolul fetelor în anii ʹ70. Câte are de îndurat!
Cornel Constantiniu a frânt inimile multor domnișoare, în anii ʹ70. Un bărbat arătos și cu o voce catifelată. Nu mai cântă în public de trei decenii. Îndură chinuri de neimaginat, dar are alături pe soția lui Domnița care îl îngrijește ca pe un bebeluș.

Tinerii nici nu au cum să îi cunoască melodiile lui Cornel Constantiniu. Artistul nu a mai cântat de aproape trei decenii. O boală cumplită îl macină, dar are alături, de 54 de ani, pe soția lui iubitoare, Domnița. Are grijă de el ca de un bebeluș.

Pe 6 aprilie, artisul a împlinit 76 de ani. La mulți ani!

Cornel Constantiniu a fost o mare vedetă de la 25 de ani

Cornel Constantiniu, idolul fetelor în anii ʹ70

Cornel Constantiniu  este unul dintre cei mai mare cântăreți de la noi, din păcate uitat pe nedrept. A avut succes atât ca actor, cât și ca solist de muzică ușoară. Avea 25 de ani, în 1970, când  a obținut locul I, la ”Festivalul Mamaia”, cu piesa ”N-aţi văzut o fată?”, compusă de Alexandru Mandy. Din acest moment, a devenit idolul domnișoarelor și o mare vedetă.

A efectuat turnee în țările comuniste din întreaga lume, inclusiv în Cuba, unde a cântat pe aceeași scenă pe care a evoluat Frank Sinatra.

În zilele noastre, la televizor se aude din când în când, la o reclamă, o voce caldă, catifelată: ”Nimeni nu e singur pe pământ”. Să știți că este Cornel Constantiniu cu un șlagăr al anilor ʹ70.

Cornel Constantiniu a împlinit tot, pe 6 aprilie, vârsta de 76 de ani. De trei decenii este bolnav de Parkinson. A suferit numeroase intervenții chirurgicale pentru a putea rămâne în viață. Cea mai recentă operație a fost în 2019, când i s-a schimbat neurostimulatorul implantat în piept.

Norocul supraviețuirii lui, cu atâtea încercări pentru o boală necruțătoare, se datorează fratelui său geamăn, neurochirurg în Africa de Sud, care a intervenit la debutul bolii.

Din pricina acestei maladii, solistul aproape nu mai vorbește și nu se mai poate deplasa.

Fuego este cel care l-a mai invitat la televiziune, în emisiunea ”Drag de România mea”

Cornel Constantiniu este în grija soției sale Domnica

Cornel Constantiniu trăiește pentru nepoții și cei doi copii ai lui, pe care nu i-a mai văzut de ceva vreme, din cauza pandemiei.

„Mă uit înapoi la viaţa mea şi îmi dau seama că a fost un lung şir de miracole, pe care nu le-am trăit conştient. Cu ani în urmă, nu-mi dădeam seama ce grozav e simplul fapt că trăiesc şi că sunt sănătos.

Operaţiile pe care le-am făcut au fost extraordinar de dificile. În 2004 m-au deschis cu o bormaşină. Am stat 11 ore treaz şi conştient, cu capul imobilizat într-o menghină. Acum am fire în creier şi un aparat la piept, care mă ajută să mă mişc cât de cât normal”, a povestit mai demult Cornel Constantiniu.

Cornel Constantiniu este în grija soției sale Domnica

Cornel Constantiniu e căsătorit de 54 de ani cu actrița Domnița Constantiniu. Au doi băieți, Alexandru, fiul cel mare, inginer stabilit în Germania, și cel mic, Mihai. Ei i-au dăruit cinci nepoți. De la Alexandru are trei nepoți: Paul Christian, care face 9 ani pe 13 iulie, pe Ana, care va împlini 6 ani, şi pe Matei Nicolae (4 ani), iar de la Mihai are doi nepoți: Artis (5 ani) şi Lorian (4 ani).


Gheorghe Zamfir cel mai bun naist al lumii. Este o comoară a românilor

Angela Similea nu are motive să zâmbească. Victor Surdu a adorat-o, dar a lăsat-o cu datorii uriașe