Cosmin Curticăpean, gest impresionat de iubire pentru Laura Cosoi. Vedetei i-au dat lacrimile

Cosmin Curticăpean, gest impresionat de iubire pentru Laura Cosoi. Vedetei i-au dat lacrimile
De când a devenit tătic pentru a treia oară, Cosmin Curticăpean nu-și mai încape în piele de fericire și face orice pentru iubita sa soție.

În timp ce Laura Cosoi e încă în spital cu bebelușa, Cosmin Curticăpean s-a gândit să-i facă o bucurie. Iată la ce a recurs.

Cosmin Curticăpean, gest impresionat de iubire pentru Laura Cosoi. Vedetei i-au dat lacrimile

Ca să o facă fericită pe soția sa, pentru Cosmin Curticăpean nimic nu e greu. Cu puțin timp în urmă, el le-a luat pe cele două fetițe și au mers în fața spitalului unde Laura Cosoi se află internată cu micuța ce a venit pe lume cu puțin timp. Mămica a fost extrem de încântată și le-a făcut cu mâna nestematelor din viața ei, care erau ținute în brațe de tată.  Imediat a fost postată și imaginea pe contul de socializare, iar Laura a pus și o descriere: ”Câtă iubire”.

Micuța a primit numele Lara

Cel mai nou membru al familiei dar și Laura se simt foarte bine. Bebelușa a primit numele Lara și toată lumea așteaptă să ajungă cât mai repede acasă. Înainte de a o naște pe cea de-a treia fetiță, Laura a afirmat că a fost cea mai bună sarcină de până acum, care nu i-a făcut deloc probleme.

„La sarcina cu Vera și la cea de acum am acceptat transformările corpului cu și mai multă seninătate. De fapt, pot spune că m-am simțit perfect în pielea mea, chiar și când sarcina e foarte avansată. Simt că formă această a corpului mi se potrivește cel mai bine.”, a notat Laura Cosoi pe blogul său, la începutul lunii.

Mesaj dur pentru fostul iubit

Înainte de a aduce pe lume cea de-a treia fetiță, Laura a acceptat invitația lui Mihai Morar de a participa la podcast-ul acestuia. Surprinzător pentru toată lumea, ea i-a dat o lecție de viață fostului iubit, Smiley. „Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu.

Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a afirmat Laura.

Sursă foto: instagram