Costi Ioniță îi compune lui Shaggy și-l face numărul 1 în topuri

Costi Ioniță îi compune lui Shaggy și-l face numărul 1 în topuri
Costi Ioniță produce muzică și peste Ocean și o face cu mare succes. Recent, în România, Loredana, Costi Ioniță și mai mulți maneliști cunoscuți au lansat o piesă „Fericire”, un single inedit care a devenit în doar câteva zile viral. „Această melodie nu este manea”, a spus Costi Ioniță. Rapid a luat avionul spre America. Și bine a făcut.

Succes răsunător: Costi Ioniță îi compune lui Shaggy și-l face numărul 1 în topuri. Românul a produs un cântec reggae, iar piesa compusă pentru Shaggy și Sean Paul e acum numărul 1 în lume. Artiștii internaționali care o interpretează sunt Sean Paul, Shaggy și Spice.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai în vogă producători muzicali din prezent, care reușește să creeze hit după hit și să ducă cântăreții în primele poziții din trending, nu numai în România, ci și în America. Artistul a obținut un succes colosal cu o piesă din străinătate care a ajuns locul 1 în lume la categoria reggae.

Costi Ioniță îi compune lui Shaggy

Invitați la „The Wendy Williams Show”, cei trei artiști internaționali, Sean Paul, Spice și Shaggy au interpretat spectaculos piesa lui Costi Ioniță. Gazda emisiunii i-a felicitat și a reamintit că piesa reggae este numărul 1 în lume.

Costi Ioniță nu numai că a produs melodia, dar și-a pus numele în text.  La începutul piesei se poate auzi clar „Costi Fortza”. Evident, în descrierea videoclipului de pe YouTube este menționat și producătorul român.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COSTI (@costiofficial)

Costi Ioniță a ținut să-și arate public reușita imensă și a distribuit pe rețelele de socializare o secvență din talk-show-ul american când artiștii internaționali Sean Paul, Spice și Shaggy interpretează piesa, iar gazda emisiunii anunță că este cel mai ascultat cântec reggae în lume. Are aproape 15 milioane de vizualizări.

Care e treaba cu „Fericire”

Lansată acum o lună, piesa „Fericire”, în care cântă Loredana alături de 11 maneliști, a depășit 21 de milioane de vizualizări. „Toată lumea spune că e manea, dar trebuie să ne uităm totuși în discționar să ne înțelegem. Manea înseamnă cântec oriental, de dragoste sau cu influență turcească. Această melodie nu are niciun fel de influență. Nu este manea!”, spune producătorul.

Costi povstește că și-a dorit o colaborare numeroasă pentru piesă. Loredana, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Barbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie au lansat împreună „Fericire” și „Bună dimineața”. „Fericire” a ajuns pe locul 8 în trendingul mondial.

Sursa foto: Instagram

29 iunie, sărbătoarea sfinților Petru și Pavel. Ce nu aveți voie să faceți, sub nici o formă, în această zi