Costi Ioniță s-a despărțit de „puștoaica” cu 21 de ani mai tânără. Fata a pus Instagramul mai presus de relația lor

Costi Ioniță s-a despărțit de „puștoaica” cu 21 de ani mai tânără. Fata a pus Instagramul mai presus de relația lor
Costi Ioniță are toate calitățile unui bărbat căutat de multe femei, însă când cineva îi încalcă cuvântul, e greu de împăcat. Uneori, chiar imposibil.

Despre viața personală a lui Costi Ioniță se știu prea puține lucruri, pentru că artistul e extrem de rezervat.

Aviz domnișoarelor. Costi Ioniță e liber de contract. Ceva l-a deranjat grav

Cu câteva luni în urmă credea că partenera lui de viață e femeia perfectă cu care va sta pentru totdeauna. Din păcate, n-a fost să fie deloc așa, iar cei doi și-au spus adio. Sunt puțini cei care știu că talentatul Costi Ioniță a trăit o poveste de dragoste ca în filme cu Larisa Ebervein, o tânără senzuală, cu 23 de ani mai tânără decât el. Ce l-a deranjat atât de tare pe cântăreț dacă a decis să pună punct relației?

Neînțelegeri peste neînțelegeri

Potrivit informațiilor oferite de Antena Stars, Larisa, în vârstă de doar 21 de primăveri, a dorit dintotdeauna să fie în centrul atenției. Așa că a postat în nenumărate rânduri diverse imagini și videoclipuri cu Costi Ioniță. Lucru cu care acesta nu a fost niciodată de acord.

Degeaba a încercat vedeta să o roage să înceteze cu postările, pentru că tânăra nu s-a potolit. Discuțiile au început să fie din ce în ce mai dese, iar artistul a luat în final decizia. Îi e mult mai bine fie singur. În plus, se pare că un alt motiv care a stat la baza acestei hotărâri a fost și diferența mare de vârstă dintre ei.

Care au fost femeile din viața artistului

Costi Ioniță a avut în palmares multe femei frumoase, dar nu i-a plăcut niciodată să se afișeze. Sursele spun că printre iubirile lui s-au numărat Isssa Casian, o adevărată bombă sexy, dar și Andrea Teodorova, o artistă din Bulgaria. Ce-i drept, e greu să stai lângă el, pentru că e o fire destul de dificilă, așa cum singur a recunoscut.

„Este greu cu mine. Nu sunt neapărat dificil. Toate vin la momentul potrivit. Când faci acest pas trebuie să ai și partenera de viață potrivită. Plus că eu sunt plecat 6 luni pe an din țară. Pentru a face un copil trebuie să ai o stabilitate. Spațiul tău de iubire, cum îmi place mie să spun”, a declarat artistul cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: rtv

Recomandarile noastre