Cozmin Gușă: „Recunosc că am mai păcătuit și eu”

Cozmin Gușă: „Recunosc că am mai păcătuit și eu”
La 30 de ani, Cozmin Gușă era deja în politică, alături de liderii timpului. A fost consilierul unor oameni de afaceri controversați și al politicienilor de top. După 20 de ani, a făcut mărturisiri uluitoare despre viața lui. „Recunosc că am mai păcătuit și eu”.

Cozmin Gușă are 50 de ani, este căsătorit și are doi copii. El este la al doilea mandat de președinte al Federației Române de Judo și coacționar la Realitatea TV. Câte poate spune el despre politica din România! A fost în apropierea celor mai importanți politicieni. L-a luat la întrebări fosta lui angajată, jurnalista Denise Rifai.

Jurnalista Denise Rifai, l-a invitat pe fostul ei șef, Cozmin Gușă, la emisiunea pe care o realizează la Kanal D

Cozmin Gușă: ”Recunosc că am mai păcătuit și eu”

Cozmin Gușă a fost consilier pentru milionarul basarabean Vlad Plahotniuc, al lui Mircea Geoană (PSD), Traian Băsescu (PDL), Adrian Năstase (PSD), al lui Marian Vanghelie, Sorin Ovidiu Vântu.

Fosta sa angajată, jurnalista Denise Rifai, l-a invitat la emisiunea pe care o realizează la Kanal D. I-a pus întrebări despre politicieni, femei și amporuri, despre căsnicia sa, despre familie.

“Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “Sunteți Iuda în politică?”, “Când ați mințit ultima dată?”

Cozmin Gușă spune despre el că este un bărbat fidel, chiar dacă i s-a mai întâmplat să păcătuiască cu gândul.

Politicianul a precizat că nu a avut relații cu alte femei după ce s-a căsătorit. „N-am avut nici o relație de acest gen, după ce m-am căsătorit. Dacă la un moment dat în viață aș face această greșeală să am altă parteneră în afară de soția mea cred că aș recunoaște-o. Dar n-am voie, soția mea mă iubește, eu o iubesc pe ea.

Sunt un bărbat fidel, dar recunosc că mai păcătuiesc cu gandul din când  în când. În lumea asta în care sunt eu, așa se întâmplă. Dar sunt un barbat credincios soției mele. În ciuda tuturor lucrurilor care se spun și în ciuda tuturor relațiilor foarte apropiate cu multe femei frumoase. Pot să spun că am iubit și eu în taină alte femei”, a mărturisit Cozmin Gușă.

Cozmin Gusa: ”În facultate am făcut sex în mașină”

Politicianul a făcut mărturisiri șocante. ”Trebuie să recunosc că în facultate am făcut și acest lucru”, a spus Cozmin Gușă când a fost întrebat când a făcut sex în mașină. ”În studenție, în liceu, tinerii trebuie să se iubească.

Odată, m-am împotmolit cu un BMW în pădurea de deasupra căminelor studențești din Cluj, unde m-am dus cu o domnișoară. Aveam 21 sau 22 de ani. Aveam carnet de la 18 ani.

Greu am ieșit de acolo, cu față aia murdărită cu noroi din cap până în picioare. Se fac asemenea lucruri, lumea era mai veselă când se făceau asemenea lucruri”, a povestit politicianul.

Cozmin Gușă, cu ochii în lacrimi

Întrebările despre părinți aduc imediat lacrimi în ochi. Așa i s-a întâmplat și lui Cozmin Gușă când a fost întrebat despre tata.

“Mi-e dor de sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puțin de timp, dar le știu bine. Mi-e dor de felul lui în care cânta, avea un talent deosebit să cânte romanțe…fusese și la festivalul tinertului UTC-ist cu Ion Iliescu… L-am prins în viață și deși intrase în comă, tata a mai trăit 3 minute după ce am venit eu. S-a liniștit și apoi a murit”.

Acesta a fost momentul în care Cozmin Gușă a avut lacrimi în ochi și a recunoscut că s-a întristat brusc când a fost întrebat de trecutul și legătura cu tatăl său.

Denise Rifai: “Cine v-a eliminat din PSD?”

”În mod indirect m-a eliminat, din PSD, Adrian Năstase. M-a trădat. Dacă este să-i reproșez, doar atât îi reproșez, eram totuși un băiat de 33 de ani, el era un bărbat de 53 de ani, și m-a trădat.

Șeful meu era prieten cu Băsescu. Practic, mă oferea pe tavă marinarului. M-a supărat și am demisionat”, a precizat Gușă.


Denise Rifai îl ia la întrebări pe fostul ei patron

Piedone ne spune cum a luat Bac-ul la 32 de ani. Merge la Denise Rifai