CRBL a avut o revelație după Survivor și vrea să-și schimbe viața. „E ultima oară”

CRBL a avut o revelație după Survivor și vrea să-și schimbe viața. „E ultima oară”
Toți concurenții Survivor au povestit că experiența i-a schimbat. Mulți au spus că le-a schimbat viața. Și așa se pare că i se întâmplă și lui CRBL.

Recent eliminat din competiția show care se desfășoară în Republica Dominicană, CRBL a avut o revelație după Survivor și vrea să-și schimbe viața.  Invitat la PROFM, la Dimineața Blană, CRBL a vorbit și despre gândul care nu-i dă pace de ceva timp și pe care-l cântărește bine alături de familia lui.

CRBL trăiește în străinătate

Poate nu vă mai amintiți, dar, de doi ani, CRBL a prăsit România. În 2020, CRBL, soția lui, Elena, și fiica lor, Alesia, s-au mutat în Spania. Au ales o zonă însorită, unde s-au adaptat foarte bine, fiica vedetei merge la  o școală britanică, unde și-a perfecționat limba engleză și unde și-a făcut prieteni.

După experiența de la Survivor, CRBL are alte planuri

„Stăm în Spania, am început să ne gândim dacă ne mutăm înapoi în România. Ne e dor. Stăm în Marbella, e frumos acolo, e ok, Alesia e bine cu școala, îi place, dar ne dor de casă, prieteni, de limba noastră să o auzim zi de zi. Ai plusuri și minusuri și aici, și acolo. Ne gândim, încă analizăm situația asta. Ne e greu să facem pasul ăsta, pentru că e ultima dată când îl facem. Alesia are 12 ani, nu mai putem să alergăm de colo colo. Deja își face prieteni. Dacă venim, trebuie să stăm aici. E o situație, încă o analizăm toți trei”, a povestit CRBL la PROFM.

Ce planuri are artistul după ce va reveni în România

CRBL a rezistat 14 săptămâni la Survivor. S-a luptat cu limitele sale fizice și psihice, dar în final a fost eliminat din cauza unor probleme medicale. CRBL și-a făcut însă un plan. el vrea să se reapuce de muzică.

„Pregătesc un album, am început să lucrez la el, o să vedeți altă muzică. Sunt pregătit să devin navetist Spania-România. Vreau să fac un turneu interesant, am intrat în alte filme și sper să vă placă. Îmi doresc, mi-e dor de oameni”, a mai declarat artistul la PROFM.

Sursa foto: Instagram