CRBL nu-și mai găsește locul. Vrea să plece iar din România. „Bărbosul de sus care se uită la noi…”

CRBL nu-și mai găsește locul. Vrea să plece iar din România. „Bărbosul de sus care se uită la noi…”
După o perioadă destul de lungă în care a stat în Spania, CRBL, soția și fetița au hotărât să revină acasă. Dar ceva nu-i convine artistului.

Cu câțiva ani în urmă, CRBL a vândut tot și a plecat din Spania. Lucrurile nu au mers cum și-a dorit, așa că a revenit în România.

CRBL are o viață colorată. Nici România nu îi mai e acum pe plac. „Bărbosul de sus care se uită la noi…”

Dacă toată lumea credea că CRBL și-a găsit liniștea de când s-a reîntors în România, iată că situația nu e deloc așa, pentru că artistul se gândește să plece din nou. În cadrul unui interviu recent, CRBL a spus că e foarte posibil să se mute din nou însă nu a precizat locul, afirmând doar că e și el curios ce-i va rezerva viitorul.

„Cuvântul definitiv e greu la noi. Ne-am întors. Pentru cât timp și unde o să ne mai poarte viața după, nu știm. Știe doar Bărbosul de sus care se uită la noi și ne trimite așa în anumite direcții. Abia așteptăm să vedem unde, cum și când. Nu ne plac regretele, nu ne place să ne plictisim. Avem o viață colorată. Dacă am povesti pentru o carte, pentru un film, sunt foarte multe de povestit.”, a declarat CRBL, potrivit WOWbiz.

„Știe unde sunt dulciurile, internetul e la discreție. Chiar avem bază în ea”

În ceea ce o privește pe Alessia, fiica lui CRBL, aceasta se adaptează oriunde, și nu are probleme nici cu școala, pentru că fetița învață în sistem britanic. „Alessia are 12 ani, începe să stea acasă și singurică. Două-trei ore nu se întâmplă nimic. Abia se mulțumește și ea că scapă de noi. Știe unde sunt dulciurile, internetul e la discreție. Chiar avem bază în ea. Crește și o face frumos.

La noi cu școala e puțin diferit, pentru că Alessia învață în sistem britanic. Continuă ce a început. Adică nu se lovește de schimbările astea din sistemul învățământului. De la an la an școala este altceva, oricum și vine cu surprizele de rigoare.”, a mai spus CRBL.

Sursă foto: instagram