Crimă îngrozitoare la un concert. Un mare artist a fost ucis cu sânge rece, înainte să urce pe scenă

Crimă îngrozitoare la un concert. Un mare artist a fost ucis cu sânge rece, înainte să urce pe scenă
Agentul artistului a fost cel care a anunțat tragedia. Celebrul rapper american Drakeo the Ruler a fost înjunghiat mortal în culisele unui concert, la un festival de muzica din Los Angeles, unde concerta în weekend.

Pe numele său real Darrell Caldwell, rapperul a devenit cunoscut în 2015. Foarte multe din  melodiile sale au fost extrem de bine primite de critici. La doi ani după ce s-a lansat în muzică, a avut însă primele probleme majore cu legea. El a fost arestat în 2017 pentru posesie de arme. Un an mai târziu, în 2018, a fost arestat pentru omor.  Acuzațiile aveau legatură cu moartea prin împuşcare a unui tânăr de 24 de ani. Rapperul a fost achitat în 2019, însă imediat a fost inculpat pentru asociere cu bande criminale.  El a acceptat un acord cu justiţia şi a fost eliberat din închisoare în 2020.

Chiar dacă se afla după gratii, Drakeo the Ruler a continuat să compună. Practic, el a lansat albumul „Thank You for Using GTL”, cu referire la compania care controlează serviciile de telefonie din închisori, când se afla în închisoare. Drakeo înregistrase versurile melodiilor sale folosind aceste servicii. În urmă cu exact o săptămână a lansat o ultimă piesă.

Rapperul american Drakeo the Ruler a murit duminică după ce a fost înjunghiat în culisele festivalului din Los Angeles, a anunţat agentul sau, Scott Jawson, citat de CNN. Artistul în vârstă de 28 de ani urma să cânte în week-end la concertul „Once Upon a Time in LA”, alături de vedetele hip-hop Snoop Dogg, Ice Cube şi 50 Cent.

Snoop Dog, afectat de moartea colegului de breaslă

Incidentul care i-a provocat moartea a fost raportat sâmbătă la ora 20:40, a informat Los Angeles Times. Potrivit oficialilor, o persoană, a cărei identitate nu a fost dezvăluită iniţial, a fost transportată la spital în stare critică. Ulterior s-a anunţat că era vorba de rapperul Darrell Caldwell, este cel care a și murit în urma rănilor suferite.

Live Nation, care a ajutat la organizarea festivalului, a închis evenimentul la scurt timp după ce incidentul a fost anunţat, anunțându-se că „a existat o altercaţie în culise”, și că „din respect pentru cei implicaţi şi în coordonare cu autorităţile locale, artiştii şi organizatorii s-a decis să nu se mai continue”.

Snoop Dogg a scris pe Twitter că se afla în cabina sa când a fost informat despre incident şi a decis să părăsească locul imediat. „Sunt întristat de evenimentele de aseară de la festivalul „Once Upon a Time in LA. Condoleanţe familiei şi apropiaţilor lui Drakeo the Ruler”, a scris Snoop Dog.

Sursa foto: Instagram