Crina Matei, botez fabulos cu cea mai tare gașcă de nași. Iată cum a decurs evenimentul

Crina Matei, botez fabulos cu cea mai tare gașcă de nași. Iată cum a decurs evenimentul
Crina Matei a devenit mamă cu acte în regulă. În secret, ea a adopta o fetiță superbă pe care a botezat-o Charlotte.

A vrut să păstreze secret faptul că a devenit mamă, dar este cea mai fericită femeie.

Crina Matei, botez fabulos cu cea mai tare gașcă de nași. Iată cum a decurs evenimentul

Invitat recent în emisiunea “Exclusiv VIP”, Alin Gălățescu a dat bomba anului. Artista Crina Matei a făcut botezul micuței pe care a adoptat-o recent, iar evenimentul a fost pur și simplu fabulos. Cât privește nașii, aceștia au fost în număr de 11, din care doi preoți. Principala nașă este fosta noră a lui Măgureanu, Alina, care a strălucit pur și simplu la botez.

“Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos”

«A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată de nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă.

Știi ce frumos eră?! Era un zid alb și cu accentele alea gold

”Crina m-a întrebat: « Domne’, dă-mi și mie un termen mișto, că vreau să fie toți îmbrăcați în alb și gold». Zic: «Cel mai emblematic a fost prima colecție de Haute Couture a lui Givenchy, făcută de Alexander McQueen.» Știi ce frumos eră?! Era un zid alb și cu accentele alea gold… Era foarte spectaculos”, a povestit Alin.

”A fost și un big party la Pădurile Regale. Crina știe să facă la nivel mare”

Alin a apreciat discreția Crinei și a mărturisit că s-a comportat exemplar la botezul micuței, fiind extrem de atentă ca fiecare invitat în parte să se simtă important și să aibă tot ce-și dorește. ”Iar discreția Crinei e remarcabilă. A fost un event extraordinar.

Locul, seriozitatea cu care au tratat fiecare naș, diversitatea nașilor, faptul că au fost și preoți nași, pledoaria de la final – a fost absolut înălțător. Iar asta pentru Charlotte e fantastic”, a concluzionat Alin Gălățescu. În ceea ce o privește pe micuța care a intrat în viața artistei, vedeta serii, Alin a dat verdictul: ”Charlotte și-a găsit locul, en fanfare.”