Cristi Borcea, blestemat? Gigi Becali e convins de acest lucru. Și-a dat seama după numărul nevestelor

Cristi Borcea, blestemat? Gigi Becali e convins de acest lucru. Și-a dat seama după numărul nevestelor
Familist convins, Gigi Becali este fericit în unica lui căsnicie și spune că nu ar divorța niciodată! Nu același lucru crede și despre unul dintre finii săi, care este la cel de-al treilea mariaj și are 9 copii cu patru femei.

În spiritual creștin otodox, latifundiarul din Pipera crede că Cristian Borcea e blestemat și o „demonstrează” cu versete şi explicaţii biblice. Pentru că s-a despărțit deja de două soții și este la a treia, fostul finanţator de la Dinamo ar fi în pragul depresiei, potrivit nașului său.

Becali l-a cununat pe Borcea cu Alina Vidican, cea de-a doua mireasă a acestuia, Însă în 2018, când i-a cerut să-i fie iarăși naș, însurându-se cu Valentina Pelinel, patronul FCSB l-a refuzat. Latifundiarul crede că orice bărbat care se căsătoreşte de trei ori este unul blestemat.

„Prima este dar, a doua este milă”

„Bărbații ăștia bogați, n-ai văzut cum le lasă pe neveste? Când devin mari, bogați, prima dată ce fac? S-o lase pe nevasta. Băi, nebunule, păi tu dacă ai lăsat pe nevasta ta și iei una mai frumoasă, tu o să ai fericire? Păi ți-a dat Dumnezeu, dar ai aruncat darul lui Dumnezeu! Că prima e dar, nevasta prima, ea este dar, orice s-ar întâmpla, cum, nu știu ce.

Zice Sfântul Apostol Pavel, poți s-o lași numai din desfrânare, dar și dacă ai puterea s-o ierți, s-o ierți. Poți s-o iei și pe a doua. Prima este dar, a doua este milă. Păi de ce este milă? Este milă că Dumnezeu din milă de bărbat care e nemernic sau că s-a întâmplat. Lui Dumnezeu îi e milă de el! Nu-l lasă fără soață, adică fără femeie, că așa i-a legat și îți mai dă voie să iei una. Dacă o mai lași pe a doua și o iei pe a treia, este blestem! După aia începe depresia”, a spus Gigi Becali, potrivit ego.ro.

Copiii lui Cristian Borcea

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011), căsnicie în urma căreia au rezultat un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo, și cu Alina Vidican (2011 – 2016), împreună cu care alți doi copii: George Alexandru şi Gloria relație. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trei urmași: Milan și gemenele Indira și Rania. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Ce pensii alimentare de peste 60.000 de euro lunar

În 2011, într-un show de noapte, Gigi Becali spunea că Borcea îi plătește o sumă uriașă primei soții. Mihaela Borcea ar fi primit 50.000 de mii de euro pensie alimentară lunar. O sumă mare îi achită și Alinei Vidican pentru a avea grijă de cei doi copii ai lor: Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri îi virează în cont lunar în jur de 10.000 de euro.

Fostele soții, Mihaela Borcea și Alina Vidican

Cristi Borcea nu şi-a dorit însă să îi plătească o pensie alimentară avocatei Simona Voiculescu, cu care a avut o escapadă amoroasă. S-a ajuns la proces, iar judecătorul a decis ca omul de afaceri să achite lunar 1.500 de euro.

Sursă foto: GSP