Cristian Popescu Piedone a început războiul cu Nicușor Dan. Amenință cu manifestația în fața Primăriei Capitalei

Cristian Popescu Piedone a început războiul cu Nicușor Dan. Amenință cu manifestația în fața Primăriei Capitalei
Cristian Popescu Piedone e pus pe fapte mari în sectorul 5 unde este primar. Nu mai suportă ca Primăria Capitalei să facă tot ce vrea, așa că a luat atitudine.

Războinic, primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone e tare pe poziție. Îi ține piept primarului Capitalei, Nicușor Dan.

Cristian Popescu Piedone a început războiul cu Nicușor Dan. Amenință cu manifestația în fața Primăriei Capitalei

Cristian Popescu Piedone îi dă palpitații lui Nicușor Dan. A început deja să amendeze Primăria Capitalei, prin instituțiile care îi sunt subordonate. De altfel, Piedone a cerut în mod public încă de când s-a instalat pe fotoliul de primar să îi fie cedate străzile și zonele din sectorul 5 pe care le administrează în mod direct pentru a le curăța și a le asigura utilitățile necesare. Dar, ce să vezi? Primarul Capitalei, Nicușor Dan, se face că nu aude ce îi spune colegul.

Nimeni nu se joacă cu Piedone

Sătul de felul cum se comportă Primăria Capitalei cu el, Piedone a dat o amendă usturătoare Administrației Cimitirelor, ALPAB și Administrației Străzilor. Motivul? Starea îngrozitoare în care se află cele 375 de străzi și intrări din Sectorul 5 aflate în administrarea directă a Primăriei Capitalei. Așa cum se află și blocul în care 90 de familii stau în beznă și frig. Clădirea e în sectorul 5, dar aparține de Primăria Capitalei, iar Nicușor Dan i-a debranșat de la utilități pe locatarii păcăliți de un escroc imobiliar.

Dacă până la sfârșitul lunii cerința nu îi va fi împlinită, Piedone va strânge oamenii pe care nu îi poate ajuta, pentru că nu este lăsat, și va manifesta în fața instituției unde lucrează Nicușor Dan.

„Și v-ați bucura pentru răul meu…”

”Bucureștiul nimănui! Există! Îl vezi, îl pășești, îl plătești TU Cetățene! Aici în 5, și-n multe locuri din oraș, există Bucureștiul din acte, Bucureștiul politic, Bucureștiul neadministrat, uitat, nematurat, ingalat, sălbatic! Noi, Comunitatea din 5, vrem ceea ce ne aparține! Dați-Ne pământul înapoi!!! Peste 375 de străzi sunt în Sectorul NOSTRU, dar în acte vă aparțin VOUĂ!!!

Nu pot cheltui un ban pentru ele, pentru cetățenii care le folosesc! Ca dacă as face-o… ar fi ilegal, știti bine! Și v-ați bucura pentru răul meu… Culise politice și consilieri generali rău-voitori, indolenți și habarniști au dat pământul comunităților locale in administrarea primăriei mari!

Să aibă pământ primarul cel mare! Să sape și x, să mănânce și y, să pună o zambilă unul, altul să dea o coasă. Ori să ude la furtun, să schimbe o bordură, să dea o vopsea grăbită și-n final să mănânce cine trebuie! Că politica… are artiștii ei!

„Administrați străzi ca-n 1907!”

Măi costumarilor vremelnici: Administrați străzi ca-n 1907! Caldarâm, măi! Da, da! În 2022, cetățenilor care v-au ales VOI le administrați noroaie, bolovani, praf, bălți, nesimțire!!! Așa că. N-am vrut să vă deranjez, domnule Dan! Fiecare muncim cum credem că e bine… Astă vara însă, știti bine, loazele m-au înjurat că nu ud iarba de pe 13 Septembrie și etc!

Pe unii îi cunoști, alții sunt artiști anonimi de Facebook cu loc de muncă prin primarii, ministere, direcții bine plătite! Domnule primar general Dan… mi-ați dovedit că n-aveți respect pentru comunitatea Sectorului 5! Și-mi motivez acuzația, desigur.

„M-am săturat de aroganța dumneavoastră, de letargia dumneavoastră, domnule Dan”

Într-un an și ceva n-ați trecut pe la primăria oamenilor de aici, n-ați telefonat, n-ati ajutat, n-ati fost prin cartierele noastre! Să știti c-am mai făcut una, alta… Dacă vreți sa vedeți cum ne gospodărim… vizitati-ne! Chiar și neanunțat! Cât mă privește, vă anunț de pe acum.

Dacă nu mă găsiți la birou, clar sunt prin Sector! Să revenim. M-am săturat de aroganța dumneavoastră, de letargia dumneavoastră, domnule Dan! M-am săturat fix ca de majoritatea aia fâșneață de consilieri generali care împiedică zilnic dezvoltarea Bucureștiului! În clipul postat, vă arăt, domnule Dan, că administrația dumneavoastră își bate joc de comunitatea noastră!

Din cauza asta, din cauză că vă bateți joc de sute de mii de contribuabili, din cauză ca pământul pe care ni l-ați luat abuziv este neîngrijit, dar mai ales pentru că ignoranta dumeavoastră ne enervează mereu și mereu… Astăzi v-am amendat!”, au fost cuvintele lui Piedone.

„Primăria Capitalei va trebui să scoată din buzunar 2 miliarde de lei vechi”

În discursul său, Piedone a anunțat și cât va trebui să scoată din buzunar Primăria Capitalei: 2 miliarde de lei vechi. În plus, edilul sectorului 5 spune că nu se va opri aici și amenzile vor curge în continuare. „Lenea unora dintre instituțiile subordonate dumneavoastră… costa, domnule primar Dan!

Două miliarde de lei vechi vor trebui să plătească instituțiile care își bat joc de cetățenii sectorului 5. Și vă ținem așa până când veți înțelege că Bucureștiul este al cetățeanului, nu al politicienilor, nu al dumneavoastră, nu al consilierilor generali, nu al partidelor politice. Sper că sunt clar!

Domnule Dan, dați-ne înapoi tot pământul în acte, așa cum instituția pe care o conduceți ni l-a luat! Dati-ne partea de Sector pe care Primăria Capitalei ne-a luat-o abuziv, fără referendum! Lăsați-mă, domnule, să mă ocup de comunitatea care m-a ales! Politică eu nu fac! Nu mă place nici PNL, nici PSD, nici cei cu care ați fost, cândva, dumneavoastră.  Nici cei pe care-i slăviți acum! Partidul meu este Cetățeanul! Eu… umanist! (PU-SL! Partidul Umanist – Social Liberal)!

„În lumea mea, administrația se face altfel”

Voiam să nu vă spun, dar… treacă: Domnule… în lumea mea, administrația se face altfel! Cu pași mulți, cu ascultare, cu implicare, cu agitație, cu scuze chiar! Dar cu multă, multă muncă, domnule! În lumea mea, în capul meu, în filosofia mea… doar cetățeanul contează! Așa ca… dați-ne pământul înapoi! Că noi, aici, avem o vorbă: Încercăm să facem imposibilul… posibil!

Cristian Victor Popescu Piedone, primarul umanist al Sectorului 5!”.

Sursă foto: facebook

Recomandarile noastre