Cristiano Ronaldo, vacanță de coșmar. 2 milioane de euro făcuți praf!

Cristiano Ronaldo, vacanță de coșmar. 2 milioane de euro făcuți praf!
Când vine vorba de mașini de lux, Cristiano Ronaldo nu se uită la bani. Doar că uneori mai apar și problemele neprevăzute.

A crezut că va avea cea mai frumoasă și liniștită vacanță, dar Cristiano Ronaldo s-a trezit cu o mare belea pe cap.

Cristiano Ronaldo, vacanță de coșmar. Cine i-a făcut praf mașina de 2 milioane de euro

Cristiano Ronaldo a ales să petreacă o vacanță de vis în Mallorca, unde și-a adus și iahtul în valoare de 6,5 milioane de euro, dar și câteva mașini, printre care și Bugatti Veyron, care costă 2 milioane de euro. Potrivit informațiilor oferite de cotidian spaniol AS, ieri, Ronaldo și-a rugat unul dintre angajați să îi mute superba mașină.

Din motive care în acest moment nu sunt cunoscute, bărbatul a pierdut controlul mașinii, iar aceasta a fost izbită de un gard de ciment. Norocul a fost de partea angajatului, care a scăpat fără probleme, însă automobilul are probleme serioase. În acest moment, oamenii legii, care au demarat o anchetă, vor să se facă lumină în acest caz.

Mai are un Bugatti în valoare de 10 milioane de euro

Ronaldo a fost totuși norocos pentru că mai are în garaj încă un Bugatti, mult mai fițos decât cel lovit, a cărui valoare este estimată la 10 milioane de euro. Modelul acesta, pe care sportivul îl are din 2020, a ieșit pe piață în doar 10 exemplare. ”Cele zece mașini ediție limitată se remarcă prin eleganța lor perfectă și frumusețea ca o sculptură, făcând Centodieci o adevărată operă de artă”, a afirmat constructorul.

Are 18 mașini de lux care valorează 21,65 de milioane de euro

Potrivit dailymail.co.uk, Ronaldo are în prezent 18 mașini, a căror valoare ajunge la suma de 21,65 de milioane de euro, informează dailymail.co.uk. De asemenea, deținătorul a cinci Baloane de Aur mai are în Garaj și un Ferrari 599 GTO și un McLaren Senna, dar și două motoare Rolls-Royce: un Cullinan și Phantom Drophead.

Sursă foto: digi sport