Prima fotografie a lui Ronaldo cu bebelușa, acasă, după tragica moarte a geamănul ei la naștere

Prima fotografie a lui Ronaldo cu bebelușa, acasă, după tragica moarte a geamănul ei la naștere
Cristiano Ronaldo le-a adus acasă pe Georgina Rodriguez și fiica lor nou-născută, după ce au trecut prin evenimentul devastator de pierdere a băiețelului geamăn.

Viața merge înainte și cei doi părinți, oricât ar fi de îndurerați trebuie să acorde toată atenția fetiței nou-născute, dar și celorlați patru copii.

Starul echipei de fotbal Manchester United a dorit să le arate milioanelor de fani care-l urmăresc pe Instagram că acum sunt reuniți acasă, după ce fetița lor a venit pe lume luni. Din nefericire, frățiorul ei a murit la naștere. Ronaldo a postat o fotografie cu familia sa, el ținându-și în brațe bebelușa.

„Acum este timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume”, a scris celebrul fotbalist lângă fotografie.

Prima fotografie a lui Ronaldo cu bebelușa, acasă, după tragica moarte a geamănul ei la naștere

Poza oferită celor pentru 430 de milioane de fani ai săi din toată lumea s-a bucurat de o apreciere imensă. Ronaldo (37 de ani) și-a legănat fiica alături de iubita lui Georgina Gomez și de cei patru copii ai lor, dintre care trei sunt ai fotbalistului cu mame surogat. Ultimele două fetițe sunt însă rezultatul dragostei mari care îi unește pe Ronaldo și Giorgiana din 2016.

Întregul text de pe Instagram suna așa: „Acasă, dulce casă. Gio și fetița noastră sunt în sfârșit împreună cu noi. Vrem să mulțumim tuturor pentru toate cuvintele și gesturile amabile.

Sprijinul dumneavoastră este foarte important și am simțit cu toții dragostea și respectul pe care le aveți pentru familia noastră. Acum este timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume”.

Postarea a fost distribuită marți seara, la scurt timp după ce Ronaldo a revenit la antrenamentul complet cu Manchester United.

Copiii lui Ronaldo sunt marile lui împliniri care-l fac fericit

Fiul cel mare al lui Ronaldo, Cristiano Jr., s-a născut în Statele Unite în 2010, dar a fost luat imediat înapoi la Madrid pentru a fi crescut în Spania. Identitatea mamei sale este necunoscută.

În iunie 2017, starul de atunci de la Real Madrid i-a surprins pe fani cu vestea că a devenit tată de gemeni – Eva și Mateo – printr-o mamă surogat, iar la doar o lună mai târziu, el și Georgina au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună.

Întrebat de publicația spaniolă El Mundo dacă este „fericit” că vine un nou copil, el a spus: „Da, foarte mult”.

Georgina a născut-o apoi pe fiica lor Alana pe 12 noiembrie 2017, sportivul anunțând vestea pe Instagram, scriind: „Alana Martina tocmai s-a născut! Atât Geo, cât și Alana se descurcă grozav! Suntem cu toții foarte fericiți!”.

Tot presa spaniolă a anunțat, la începutul acestui an, că Georgiana Gomez urma să-și nască gemenii într-un spital privat din Madrid.