Cristina Ciobănașu a recunoscut. Acest obicei o trage în jos și promite că se va schimba

Cristina Ciobănașu a recunoscut. Acest obicei o trage în jos și promite că se va schimba
Cristina Ciobănașu e atât de ocupată încât uită de cele mai multe ori de problemele importante. Ce e de făcut?

Recent, Cristina Ciobănașu a recunoscut care e unul dintre marile sale defecte. Speră că situația se va schimba.

Cristina Ciobănașu a recunoscut. Acest obicei o trage în jos și promite că se va schimba

Sinceră din fire, Cristina s-a gândit să le spună fanilor un lucru care nu-i face deloc cinste. Iar ce au văzut fanii, e greu de explicat în cuvinte… Ea a postat câteva fotografii din mașina ei extrem de murdară și spune că ajunge să spele mașina doar de două ori pe an.

„V-am spus vreodată că îmi fac timp să-mi spăl mașina doar de două ori pe an? Mă gândeam să schimb acest obicei.”, le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor.

Prima vacanță cu iubitul a dezamăgit-o

Cu doar o săptămână în urmă, Cristina Ciobănașu și iubitul ei au plecat în prima lor vacanță. Au ales Londra și și-au dorit ca totul să fie o poveste, numai că ploaia le-a stricat toate planurile.  „În sfârșit am plecat și noi undeva împreună vara asta și ne-a plouat de ne-a zăpăcit”, a povestit actrița pe rețelele de socializare.

Vedeta a pierdut recent pe cineva foarte drag

În luna iulie, Cristina și-a pierdut unul dintre cei mai dragi prieteni. E vorba de pisicuța ei, pe care a încercat din răsputeri să o țină în viață. Cu lacrimi în ochi, ea le-a povestit fanilor prin ce a trecut. „Mi-a fost foarte greu să mă adun să vorbesc un pic despre ce s-a întâmplat azi-noapte.

Nici acum nu sunt extraordinar, dar am vrut să vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele pe care mi le-ați transmis. Ideea e că știam că Prințesa este grav bolnavă de vreo jumătate de an. I-am făcut un control cardiologic în urma căruia am aflat că avea o formațiune în cutia toracică, formațiune care îi apăsa pe inimioară și care îi afecta capacitatea pulmonară.

„Deși știam că urmează toate lucrurile astea și știam că o să se întâmple…”

Nu am putut să merg mai departe cu investigațiile, pentru că, și dacă făceam asta, și am fi găsit împreună cu doctorii un tratament care să i se potrivească, ar fi fost extrem de chinuitor pentru ea și șansele ca tratamentul să dea rezultate ar fi fost foarte mici.

Deși știam că urmează toate lucrurile astea și știam că o să se întâmple, când o vedeam că e din ce în ce mai slăbită încercam să mă îmbărbătez să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea și am încercat să o mângâi și să îi dau toată dragostea de care a avut nevoie. Mă bucur foarte mult că am fost lângă ea când s-a dus și că nu a  fost singură și că e bine acolo unde e acum.”, a spus Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Sursă foto: instagram