A avut ceva complicații cu sarcina, a născut prematur, însă e fericită că și-a ținut în brațe copilul.

Cristina Cioran a făcut primele declarații. Ce i-a declanșat travaliul

Este încă bulversată de momentul nașterii premature, însă Cristina Cioran spune că a răsuflat ușurată când a văzut că micuța începe să se simtă din ce în ce mai bine. Pentru că lucrurile s-au mai liniștit puțin, Cristina a tras aer în piept și a făcut primele declarații despre ce i-a declanșat travaliul.

„Mai aveam o grămadă până la termen”

”Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a mărturisit Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV.

Cât vor mai sta în spital mama și bebelușul

În acest moment, bebelușa este încă la incubator, micuța și mămica fiind în afara oricărui pericol. Chiar și așa, cele două vor mai rămâne în spital o perioadă. Cristina e însă puțin tristă pentru că tăticul nu a putut să vină în vizită, spitalul fiind în carantină.

”Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea. Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur”, a mai spus blonda.

Sursă foto: instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp