Cristina Cioran nu vrea nici în ruptul capului să devină nevastă. Se apropie însă un moment și mai important pentru ea

Cristina Cioran nu vrea nici în ruptul capului să devină nevastă. Se apropie însă un moment și mai important pentru ea
Când l-a văzut prima dată pe Alex, a știut că va fi jumătatea ei, dar Cristina Cioran nu vrea să audă de căsătorie.

E foarte mulțumită de relația pe care o are cu iubitul său, dar Cristina Cioran spune pas căsătoriei

Cristina Cioran nu vrea nici în ruptul capului să devină nevastă. Se apropie însă momentul botezului

E foarte fericită de când a devenit mămică și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va creștina fetița. Cristina Cioran are doar cuvinte de laudă pentru Alex, iubitul său, dar nu spune nici un cuvânt despre mult așteptata nuntă. Există și un motiv. Cristina susține că nu e nevoie de doi oameni care se iubesc cu adevărat să-și legalizeze relația. Pentru ea, tot ce contează în acest moment e minunea de fetiță pe care i-a dat-o Dumnezeu, de aceea încearcă să stea lângă ea cât mai des cu putință.

„Oamenii pot să se iubească și fără acte, așa că nu avem în plan așa ceva”

„Ies destul de rar de când am devenit mămică, fiindcă de multe ori îi curge năsucul sau ceva. Alex este mereu acolo cu mine și se implică foarte mult, însă nu vreau sa fiu absentă de la creșterea fiicei mele.

Fiindcă sunt obsedată de copil.  (…) Am fost la cununia fratelui lui. Nu intenționăm să ne căsătorim. Eu susțin că oamenii pot să se iubească și fără acte, așa că nu avem în plan așa ceva”, a declarat Cristina Cioran.

Cum a cucerit-o Alex

Într-un interviu acordat revistei Viva, Cristina a vorbit și care sunt calitățile lui Alex, dar și cum a cucerit-o bărbatul care i-a dăruit un copil. „M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța. Lucrurile bune vin atunci când nu le aștepți. Nu știu ce anume ne-a legat atât de tare, atât de repede.

Dar știu că din prima lună ne-am gândit să facem un copil, să fie rodul dragostei noastre.  Și acum ne uităm la Ema și asta ne spunem, că e rodul dragostei noastre. Altceva nici nu mai contează”, a povestit vedeta.

Sursă foto: instagram