Cristina Cioran și fostul iubit se războiesc prin copil. El tot refuză, ea caută ușa din spate! Declarații incendiare

Cristina Cioran și fostul iubit se războiesc prin copil. El tot refuză, ea caută ușa din spate! Declarații incendiare
Situația tensionată dintre Cristina Cioran și fostul iubit, Alex Dobrescu nu s-a mai schimbat. Din contra, tatăl fetiței sale i-a pus pumnul în gură și a luat o decizie peste care blonda nu poate trece, oricât de mult și-ar dori.

Într-un interviu recent, Cristina Cioran a povestit că fostul iubit i-a pus o interdicție în ceea ce o privește pe cea mică. Se pare că între cei doi n-a mai fost nici un fel de cale de împăcare, iar Alex Dobrescu a decis că micuța Ema nu va fi expusă camerelor de luat vederi, până când nu va deveni majoră. Oricât de mult a încercat Cioran să schimbe situația, e de neînduplecat. Chiar dacă nu e de acord cu hotărârea lui Dobrescu, Cioran nu are încotro și va trebui să închidă ochii.

“Poate când o să facă 18 ani și o să fie pe picioarele ei”

„Aici nu se pune problema. Este ce mi-am dorit (n.r. fetița). Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei, pe liniștea ei. Nu, nu cred (n.r. că ar juca alături de fiica ei sau că ar apărea într-un proiect cu ea). Copiii trebuie protejați de anumite chestii. Am fost invitată, am fost cu copilul, nu este nicio problemă.

Ultima oară nu mi s-a dat acordul tatălui ca să merg cu micuța, așadar nici nu cred că se va mai da vreodată. Poate când o să facă 18 ani și o să fie pe picioarele ei. Lucrurile se mai schimbă între timp. Să sperăm că o să o mai vedem. Dacă nu, pe Instagram, acolo nu îmi interzice nimeni”, a spus Cristina Cioran pentru Ego.

De ce s-a despărțit Cristina de Alex

Cei doi au luat-o pe drumuri diferite la începutul lui noiembrie, lucru care i-a surprins pe toți, mai ales că urmau să se căsătorească, Cristina fiind cerută de soție. „Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos.

Nu știu, nu îmi fac planuri acum (n.r. despre împăcare), prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a spus actrița atunci.

Recomandarile noastre