Cristina Spătar a anunțat că a renunțat la plecarea în Anglia. Motivul e dureros

Cristina Spătar a anunțat că a renunțat la plecarea în Anglia. Motivul e dureros
Cu puțin timp în urmă, toată presa titra că vom rămâne fără Cristina Spătar, care urma să plece din țară. Conform unor declarații de-ale ei, dorea să-și găsească un job în Anglia, ca să iasă din situația financiară grea, cu care se confrunta.

Regina R&B-ului pune acum punctul pe I. Îi place România și va rămâne aici. În plus, are și planuri mari.

De ce a renunțat Cristina Spătar la plecarea în Anglia

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Cristina Spătar a povestit multe. Nu a plecat și nu va pleca niciodată din România. Sigur că există și un motiv bine întemeiat și anume faptul că tatăl copiilor nu și-a dat acordul ca cei mici să părăsească țara. Așa că, deocamdată, visul ei de a pleca la sora ei în Anglia rămâne doar un vis.

Vedeta a mai spus că a întrerupt orice legătură cu Alin Ionescu, cel care i-a fost soț.

În schimb, își lasă copiii să stea cu el, însă de cele mai multe ori aceștia refuză. În acest moment, Cristina Spătar se ocupă tot mai mult de proiectele muzicale și recent a scos și o piesă care a fost foarte bine primită de public. Azi a prezentat-o și în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vrea să-și achiziționeze o casă

Pe vremea când era căsătorită cu afaceristul Alin Ionescu, Cristina ducea o viață de prințesă. După divorț, lucrurile s-au schimbat radical și artista nu mai știe ce înseamnă luxul și opulența, așa că are grijă cum își drămuiește fiecare ban. După ce a plecat din vila luxoasă, ea s-a mutat cu chirie, însă are un mare vis: acela de a-și cumpăra o casă.

Ce-i drept și asta e destul de greu pentru că, deși ar putea să facă un credit, deocamdată nu dispune de suma necesară pentru avans. ”Nu mi-am cumpărat casă, dar m-am mutat într-un apartament mai mare cu patru camere. Mai aproape de oraș, în Băneasa, să pot ajunge mai repede la sală și la studiourile de televiziune”, a spus aceasta cu ceva timp în urmă.

Este bucuroasă că fata și băiatul ei au crescut, că acum se pot descurca și singuri atunci când ea trebuie să plece undeva, să meargă la studioul de înregistrări, la vreun eveniment sau televiziune. I-a dezvăluit lui Măruță că și-a întrebat copiii dacă ar vrea să meargă să locuiască cu tatăl lor, însă aceștia au refuzat categoric. Drept urmare, face tot posibilul ca să câștige bani ca să-i crească.

S-a iubit cu Mirco Maschio, un italian extrem de bogat

În anii 2000, Cristinei i-a mers și mai bine decât cu Alin, pentru că ceea ce i-a oferit afaceristul italian Mirco Maschio, nimeni nu a făcut-o. Vedetei nu-i lipsea nimic, vacanțele exotice erau pe bandă rulantă, ca și mașinile și inelele cu diamante. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, dar din motive încă necunoscute, povestea de iubire s-a dus ca un fum, iar Mirco dus a fost.

Sursă foto: instagram