Secretele bijuteriilor. Cum se poartă corect inelele

Secretele bijuteriilor. Cum se poartă corect inelele
Se spune că inelele fac parte din categoria celor mai vechi bijuterii din lume. Desigur, orice femeie e îndrăgostită de aceste obiecte, dar câte dintre acestea știu să le poarte așa cum scrie la carte?

Câte inele trebuie să poarte o femeie, ca să fie cu adevărat o doamnă în ochii celorlalți? Nu știați asta până acum.

Secretele bijuteriilor. Cum se poartă corect inelele

Specialiștii recomandă ca pe o mână să nu purtați niciodată mai mult de două inele. În caz contrar, se spune că nu aveți idee despre ceea ce înseamnă regulile de etichetă. Dacă faceți parte din categoria domnișoarelor, atunci vă sunt potrivite inelele fine, cu o piatră mică. Doamnele mature, în schimb, se pot răsfăța cu tot felul de inele masive, cu pietre sau fără, depinde de preferințe.

Nu purtați în timpul zilei inele cu diamante

Dacă aveți degete scurte și falange mari, trebuie să optați pentru inele mari, cu piatră, iar cele mai potrivite modele sunt cele cu romb sau oval. Dacă aveți mâinile mai slabe și degetele foarte subțiri, veți arăta fantastic cu inele late. Un lucru demn de reținut este că niciodată nu trebuie să purtați în timpul zilei inelele cu diamante sau alte pietre prețioase. Asemenea bijuterii se vor pune pe degete doar seara, la ocazii speciale.

Bijuteria de pe deget trebuie să se asorteze cu hainele

Nu uitați să asortați bijuteria pe care o aveți pe deget cu hainele. De aceea, de cele mai multe ori, este de ajuns să purtați doar inelul de logodnă, pentru că veți fi remarcată și apreciată. Sunt și persoane care adoră să poartă inele pe degetul mic. Nimic ieșit din comun, doar că cele mai potrivite sunt cele înguste fără pietre.

Sau cu pietre scumpe, de dimensiuni cât mai mici. Și, sub nici o formă când purtați de inele, nu uitați că trebuie să aveți o manichiură impecabilă. Unghiile care nu sunt aranjate nu fac niciodată casă bună cu inelele scumpe.

Sursă foto: shipgratis