Cu ce se ocupă singura fiică a lui Ion Țiriac, după ce a plecat din România. Imagini din paradis

Cu ce se ocupă singura fiică a lui Ion Țiriac, după ce a plecat din România. Imagini din paradis
Ion Țiriac nu mai are nevoie de prezentare. Celebrul tenismen are trei copii, doi băieți și o fată. În timp ce primul născut, Alexandru, trăiește în România, ceilalți doi duc o viață fericită la mii de kilometri distanță.

Ioana și Karim sunt cei doi copii pe care Ion Țiriac i-a făcut cu jurnalista egipteană Sophia Ayad, o femeie cu adevărat superbă. Fiica lor a moștenit frumusețea mamei. Ea e mezina lui Ion Țiriac, are 24 de ani. Ioana Țiriac duce o viață de  lux în Miami. Mulți o numesc „prințesa lui Țiriac”. Tânăra trăiește într-o locuință opulentă, cu vedere la ocean.

Ea le-a arătat fanilor cum se vede peisajul de pe terasa ei, și a distribuit o fotografie  în care poartă o bustieră albă și pantaloni de aceeași culoare.

Singura fiică a lui Ion Țiriac calcă pe urmele mamei sale

Ioana, unica fată a miliardarului Ion Țiriac, studiază Jurnalismul și Economia la Universitatea din Miami. Mai mult, fiica lui Țiriac este implicată și în diverse activități, organizând în trecut un eveniment caritabil pe care l-a îmbinat cu o prezentare de modă, în cadrul căruia a reușit să strângă bani pentru o fundație.  Ea a locuit Monaco alături de mama și fratele ei, Karim, apoi a făcut Liceul American în București, înainte să vină în Miami, pentru studiile universitare.

Ioana Țiriac postează destul de des imagini cu crâmpeie din viața ei. Se bucură de o viață fără de griji, înconjurată de accesorii scumpe. Într-una din imagini, ea se laudă cu geanta ei Valentino, peste care apare un șarpe impresionant.

Interesată de modă și de felul în care se prezintă în lume, Ioana arată mereu ca scoasă din cutie, impecabil, indiferent că este vorba despre vacanțele în paradisuri exotice sau de o simplă ieșire cu prietenele.

Cu ocazia zilei ei de naștere, tânăra s-a fotografiat înconjurată de sute de trandafiri roșii și a primit urări inclusiv de la Nadia Comăneci sau Ileana Lazariuc, fosta ei cumnată.

Sursa foto: Instagram