Cu cine vrea să-și petreacă Bianca Drăgușanu o vacanță în Bali. „Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și…”

Cu cine vrea să-și petreacă Bianca Drăgușanu o vacanță în Bali. „Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și…”
Bianca Drăgușanu știe întotdeauna ce vrea de la viață, iar când cineva o tratează așa cum merită, nu uită niciodată să-i întoarcă vreun compliment.

Bianca Drăgușanu a avut doar cuvinte de laudă pentru Dana Budeanu. Iată ce a putut să spună blonda despre designer.

Cu cine vrea să-și petreacă Bianca Drăgușanu o vacanță în Bali. „Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și…”

Invitată în cea de-a doua editie a emisiunii „Zig Zag”, difuzată pe canalul de Youtube „theXclusive”,  Bianca Dragușanu a trebuit să joace un joc, unde a fost obligată să spună cu cine și-a dori să stea într-o vacanță în Bali. Deși toată lumea se aștepta ca vedeta să pronunțe numele lui Gabi Bădălău, blonda a spus că i-ar plăcea să stea alături de Dana Budeanu. Bianca a explicat și care sunt motivele: e puternică, independentă, frumoasă și, mai mult decât atât, nu-i pasă de gura lumii.

„Face istorie femeia asta, crede-mă!”

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu”, a declarat Bianca Drăguşanu.

„Singura vedetă care poate folosi astfel de filtre este Bianca Drăgușanu”

În trecut, și Dana Budeanu i-a oferit ajutor. Designerul i-a luat partea atunci când cârcotașii au criticat-o pentru relațiile ei eșuate sau au comentat felul în care arată. „Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic.

Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut. Eu am să vă spun un lucru de la început: singura vedetă care poate folosi astfel de filtre este Bianca Drăgușanu. Ea este o păpușă Barbie.

Eu am spus de foarte multe ori asta despre ea. Ea asta își dorește să fie. Chiar și din punct de vedere al intervențiilor estetice se îndreaptă către a arăta ca o păpușă perfectă, către un rezultat apropiat de cel al unei păpuși perfecte din cutie. Ea asta face, de dimineață până seara: poze, poziții, talie mică, fundul mare.

Bianca Drăgușanu nu se pozează altfel, arată artificial pentru că așa vrea să arate și în realitate. În rest, toate vedetele sunt penibile folosind aceste filtre”, a declarat Dana Budeanu în propria emisiune de pe YouTube.

Sursă foto: instagram