Culiță Sterp, melancolic, recunoaște că are două vieți. Fanii celui jefuit de seiful cu bani au reacționat imediat

Culiță Sterp, melancolic, recunoaște că are două vieți. Fanii celui jefuit de seiful cu bani au reacționat imediat
Culiță Sterp se numără printre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere din România. Ceea ce lumea nu știe neapărat e că acesta e un familist convins. El și partenera lui de viață au împreună un fiu.

În ciuda programului extrem de încărcat, Culiță Sterp își face mereu timp pentru partenera de viață și pentru fiul său, dar și pentru familia  lui virtuală. Artistul este foarte activ pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii săi. El îi ține la curent cu viața sa profesională, dar nu numai. Ultima sa postare de pe internet a stârnit un val imens de reacții din partea fanilor săi. Culiță filosofează asupra vieții.

Culiță Sterp: „Fiecare dintre noi are două vieți”

Artistul a publicat o fotografie cu el, însă ceea ce i-a făcut pe internauți să reacționeze a fost descrierea imaginii.  Culiță Sterp susține că toți avem nu una, ci două vieți, cea pe care o afișăm și cea pe care o știm numai noi: „Fiecare dintre noi are doua vieți: una este văzută de toți cei care ne înconjoară, iar în cealaltă noi trăim”. Fanii lui au reacționat imediat și i-au dat dreptate postării melancolice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Culiță Sterp (@culita.sterp)

Culiță Sterp oferă recompensă generoasă dacă prinde hoții

„Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic ‘foarte mulți’ nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro. Mult mai mulți bani. Eu nu am vrut să fac publică chestia asta. Maică-mea și cu Geta au făcut-o. Au trecut deja vreo trei săptămâni de când s-a întâmplat chestia asta.

Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții, numai să aflu cine mi-a spart casa. A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți”, a făcut apel Culiță Sterp.

Cu toate acestea, nici până azi nu au fost prinși hoții și nici Culiță Sterp nu a primit informația de 25.000 de euro.

Sursa foto: Insagram