Culiță Sterp va dormi în această noapte în arestul Poliției. Artistul e la al doilea accident grav

Culiță Sterp va dormi în această noapte în arestul Poliției. Artistul e la al doilea accident grav
Accidentul în care a fost implicat noaptea trecută manelistul Culiță Sterp, în Cluj, nu a rămas fără urmări. În acestă seară, artistul a fost reținut de Poliție pentru 24 de ore. Au apărut și noi informații. când a distrus mașina unui cetățean, iar apoi a părăsit locul accidentului, fiind descoperit de polițiști ulterior, și cu alcoolemie ridicată, nu e un caz singular pentru artist.

Revenim cu completări la știrea inițială despre Culiță Sterp care a distrus mașina unui cetățean, iar apoi a părăsit locul accidentului, fiind descoperit de polițiști ulterior pe o străduță din Cluj. La examenul cu alcooltestul s-a dovedit că șoferul băuse și avea o alcoolemie ridicată.

La ora 2:00 noaptea, Culiță Sterp, un adevărat pericol public la volan, a lovit un Logan într-o intersecție din zona centrală a Clujului, după care a fugit de la locul accidentului, lăsându-l pe celălalt șofer implicat în mașina complet distrusă. Din fericire echipajul SMURD, care a ajuns rapid la fața locului, a constatat că victima era conștientă. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost transportat cu ambulanța la spital pentru a i se acorda îngrijiri.

Între timp, și Culiță Sterp a fost descoperit de către polițiști. Aceștia l-au testat cu aparatul etilotest stabilind că avea o alcoolemie de 0,41 miligrame la mie. Manelistul a fost dus și el la spital pentru prelevarea de probe biologice. Numai rezultatul acestor va putea arăta dacă Culiță Sterp a consumat și droguri.

I s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumuri publice sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru părăsirea locului accidentului. După concluziile medicilor care îngrijesc victima din Logan se va decide dacă manelistul va fi tras la răspundere penală și pentru vătămare corporală gravă.

În această seară, manelistul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine procurorul va decide dacă îl va trimite în fața instanței cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Nu există dubii că el a intrat cu mașina pe culoarea roșie în intersecție, izbindu-l în plin pe șoferul cu Logan.

Familia lui Culiță Sterp a anunțat că deja au angajat avocați care se vor ocupa de caz și că va oferi informații doar prin intermediul rețelelor sociale.

Culiță Sterp, pericol public la volanul mașinilor puternice

Accidentul de la Cluj nu este un incident unic în viața artistului în vârstă de 30 de ani. Cum afacerile îi merg bine, Culiță Sterp se laudă cu mașini puternice, pe care le etalează pe rețelele de socializare. În prezent el conduce un suv de la BMW de culoare deschisă.

În trecut, Culiță Sterp  s-a lăudat despre modul în care a comis un accident de circulație. Și în acel caz nu și-a pus doar viața proprie în pericol, ci și pe a celorlalți participanți la trafic. Nici atunci nu se afla singur în mașină, ci era alături de frații săi.

„Am avut un accident toți patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru… Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul… S-a întâmplat, am dus mașina în cap acolo într-un șant, dar am avut noroc mare.

Un băiat și-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă… A anunțat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viață, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav…”, a povestit Culiță Sterp, pentru „Agenția VIP” în anul 2018.

Sursa foto: Instagram