Cântărețul i-a făcut o declarație de dragoste frumoasei sale iubite, care nu a impresionat-o doar pe ea, făcând-o să lăcrimeze, dar și pe toți fanii lor. Gina ne-a dezvăluit și ea când a simțit prima dată că se îndrăgostește de Smiley.

De când se cunosc, când li s-a aprins focul inimioarelor? Se știu de vreo 20 de ani, spune Gina, de când Smiley era la Simplu.

Asta se întâmpla la începutul anilor 2000, când trupa Simplu a fost un bum în muzica noului val. Cânta și dansa în trupă cu CRBL, iar prin preajmă era și Marius Moga. El le compunea melodi, era cel mai în vogă compozitor.

Să ne întoarcem la Gina și iubitul ei.

„Când erai la Simplu tu erai doar Smiley pentru mine. Îmi plăcea că erai băiat bun. Pe lângă talent, erai băiat bun, erai genul de băiat pe care să-l duci acasă ca să-l cunoască mama ta. Apoi, câțiva ani mai târziu, când tu nu mai erai într-o relație, nici eu nu eram și ne-am întâlnit la un eveniment, atunci m-am uitat mai bine la tine și mi-am zis „ce drăguț e băiatul ăsta!”. Atunci m-am uitat eu mai bine la tine, te-am privit altfel…Și…”

Urmează mărturisirea care a făcut-o să-i dea lacrimile, după ce l-a întrebat pe Smiley: „Ce ți-a plăcut cel mai mult la mine când m-ai cunoscut?”

-Privirea.

-Și acum?

-Că ești frumoasă… Acum îmi place că mă faci să râd, că ești un prieten foarte bun și că ești foarte empatică.

După ce și-a șters bobițele emoției din ochii albaștri, Gina i-a spus că și acum pentru ea el e un băiat bun, că o echilibrează, că e un prieten foarte bun și că râde la glumele ei, că o aduce mereu cu picioarele pe pământ pentru că el e organizat…

Acum, după patru ani de relație, totul e calm și înțelegere între ei. La început, când focul era mare, Ginei îi era greu să stea fără el, plecat la studio ca să scoată o nouă piesă, sau să compună, sau să înregistreze. Îl aștepta până târziu în noapte, se sunau la telefon. Acum, când îi e dor de el, pleacă la studio și stă într-un colț, privindu-l.

Smiley: Ca tată de fată ești victimă sigură!

Dragostea lor a fost binecuvântată de Dumnezeu prin apariția unui copil. Gina a povestit că medicii nu-i dădeau nicio șansă, mai ales din cauză că se apropie de 40 de ani. Și totuși, la începutul pandemiei, minunea s-a produs.

Smiley s-a declarat copleșit de această veste și a povestit extrem de emoționat despre copilul pe care-l așteaptă.

„Nu pot încă să procesez ideea că voi avea o fetiță. Voi face totul pentru copilul meu. Mi se pare că tații de fete sunt victime sigure. Adică, e diferit să fii tată de fată față de tată de băieți. Cu băieții poți să îți arăți puțin și latura autoritară. Cu fetele, însă, ești victimă sigură”, a spus artistul.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri