Gina și Smiley ne-au dat vestea: Este fetiță! Ne-au povestit într-un VIDEO totul

Gina și Smiley ne-au dat vestea: Este fetiță! Ne-au povestit într-un VIDEO totul
Smiley a uimit pe toată lumea, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, adresat iubitei sale. Cântărețul nu și-a emoționat doar iubita, ci și fanii. Surpriza totală a venit printr-un video în care cei doi ne mărturisesc viața.

Au încercat să ascundă sarcina?

Smiley și Gina Pistol se află în vacanță în Grecia alături de prietenii lor, Speak și Ștefania. Fiind prezenți aproape tot timpul pe rețelele de socializare, aceștia și-au ținut urmăritorii la curent cu întâmplările din călătorie.  Într-unul dintre videoclipurile postate de Speak, a fost dezvăluită burtica Ginei.

Mai în glumă sau mai în serios, Smiley a încercat în câteva videoclipuri să o acopere pe Gina, probabil pentru că cei doi nu au anunțat încă în mod oficial sarcina. Cu toate acestea, logodnicul Ștefaniei a fost cel care a dat-o de gol pe frumoasa prezentatoare tv. 

Declarația de dragoste, de la Smiley pentru Gina

După ce imaginile cu burtica Ginei au apărut pe rețelele de socializare, Smiley i-a surprins pe toți și a postat primul mesaj de când se află într-o relație cu Gina Pistol. Cântărețul i-a făcut o declarație de dragoste frumoasei sale iubite, prin care nu a impresionat-o doar pe ea, ci și pe toți urmăritorii săi.

„A ADORA ador tranz 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, a scris Smiley pe contul său de Instagram, în descrierea unei imagini cu el și Gina.

Dar asta nu a fost tot. În această seară de marți, 29 septembrie, Gina și Smiley ne-au făcut tuturor celor care-i îndrăgim o mare surpriză. S-au filmat în timp ce ne-au împărtășit povestea lor de dragoste.

Smiley și Gina Pistol au fost foarte secretoși în legătură cu relația lor și s-au abținut o perioadă lungă de la comentariile publice despre ei ca și cuplu. Aceștia și-au dezvăluit relația de peste trei ani abia în perioada carantinei create de coronavirus. După ce și-au dezvăluit relația, Smiley și Gina Pistol au mai avut un hop de trecut: să fie siguri că vor fi părinți. Iar acum sunt și ne povestesc totul.

„Ca tată sper să fiu cel puțin la fel de bun ca tata. Sper că voi fi permisiv atunci cand trebie, să fiu sever atunci când trebuie, cu siguranță voi face tot ce trebuie pentru copilul nostru. Cred că mă voi juca mult cu păpuși…(râde), dar nu ne vom crește copilul după niște stereotipuri, adică nu cred că fetele trebuie să se îmbrace în roz și băieții în albastru, că fetițele trebuie să se joce doar cu păpușile și băieții cu mașinuțele… Ne vom crește copilul să fie liber, să gândească liber, să simtă, să facă ceea ce-i place și să creadă cu adevărat că trebuie să facă ceea ce-și propune”, a mărturisit Smiley, extrem de emoționat, despre fetița pe care o așteaptă.

Gina a spus că ea va fi o mamă care va fi prietena fiicei ei, o să facă drumeții, că nu vrea să fie posesivă, că nu e genul să fie posesivă, ci vrea ca și bunicii să fie prezenți în viața ei.

Cum o va chema pe fetiță? ”Merge bine cu Maria… Regina…”, a zis Gina râzând, apropo de numele lor de familie care va fi Maria, căci pe Smiley în acte îl cheamă Maria Andrei. Deci, a rămas un secret nedezvăluit!

 

Sursă foto: Instagram

Fetiță sau băiat? Gina și Smiley știu, dar țin secret. Prima imagine cu burtica „plecată” în vacanță!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp