Lizzo s-a remarcat nu numai ca o flautistă, ci și ca o interpretă talentată, care are un control impecabil asupra personajului ei de pe scenă. Ceea ce fanii ei ar putea să nu știe, totuși, este că flautul artistei are un nume, iar acest nume aduce un omagiu pentru o cântăreață de renume.

Lizzo și-a construit imaginea pe bază de încredere și dragoste

Melodiile lui Lizzo nu sunt doar atrăgătoare, ci au și un mesaj important. Versurile ei au o temă repetată, care reprezintă iubirea de sine și importanța oamenilor din jurul tău.

În „Good As Hell”, unul dintre primele hituri ale lui Lizzo, mesajul prezintă tema trecerii peste o despărțire. De asemenea, ea susține încrederea în sine.

„Du-te cu praful așezat pe umeri, păstrează-l în evoluția ta. Știi că ești o stea, poți atinge cerul, știu că e greu, dar trebuie să încerci”, încurajează ea oamenii prin cântecul ei.

Lizzo primește multă atenție pentru propria încredere și pentru modul în care ea prezintă iubirea de sine. Ea poartă frecvent haine care pun în evidență corpul și s-a numit avocata în normalizarea felului în care sunt privite persoanele supraponderale.

Fără îndoială, Lizzo se prezintă ca fiind încrezătoare. Ea riscă să fie descurajată sau chiar privită ca o persoană arogantă, dar artista nu își păstrează încrederea doar pentru ea, ci vrea să o împărtășească. 

Beyoncé a făcut-o să capete încredere în sine

Lizzo a dezvăluit într-un interviu că flautul ei deține un loc special în casa ei și mai ales în inima ei. Artista își pune instrumentul într-o carcasă din cristale Swarovski și i-a dat chiar și un nume. Ea își numește flautul „Sasha”.

Numele instrumentului este inspirat de nimeni alta decât Beyoncé, care și-a numit alter-ego-ul Sasha Fierce. Beyoncé a discutat despre modul în care apelează la această persoană atunci când trebuie să fie curajoasă și îndrăzneață.

Lizzo, o persoană pe care mulți o consideră neînfricată în fața presiunilor din societale, o consideră pe Queen B un model în viață. Artista și-a căpătat încrederea în sine de la celebra cântăreață. 

Lizzo a renunțat la studii din cauza presiunii financiare

Călătoria lui Lizzo în industria muzicală până acum nu a fost deloc ușoară, dar a pornit la drum de la o vârstă fragedă. Ea a început să cânte la flaut atunci când era în clasa a șasea, adică aproximativ la vârsta de unsprezece ani.

Ea a declarat că va continua să studieze instrumentul și să cânte în trupa liceului gimnazial din Houston, orașul ei natal. Lizzo s-a specializat în muzică la facultate, dar tatăl ei s-a îmbolnăvit când era mică, iar lipsurile financiare au forțat-o să renunțe la studii.

Nu doar Lizzo a devenit cunoscută peste tot în lume, ci și instrumentul ei. Fanii ei sunt extrem de fericiți de fiecare dată când artista își scoate flautul pe scenă. Capacitatea ei de a completa repertoriul ei de hip-hop cu un instrument de orchestră este dovada talentului ei fascinant.

Concert de jazz în peștera cu vedenii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri