Cum a reușit Kira Hagi să lucreze pentru Netflix, într-un proiect a lui Michele Obama

Cum a reușit Kira Hagi să lucreze pentru Netflix, într-un proiect a lui Michele Obama
E extrem de talentată, iar Gheorghe Hagi se mândrește cu ea. Ce vis are Kira Hagi și cum a reușit să câștige audiența pentru Netflix.

Chiar dacă este la început de drum, are multe dorințe și e convinsă că toate se vor împlini. Kira Hagi a povestit cum a ajuns să lucreze cu Michelle Obama.

Cum a reușit Kira Hagi să lucreze pentru Netflix

Într-o intervenție la Antena 3, fiica regelui fotbalului românesc a făcut destăinuiri de suflet. Tânăra a mărturisit care este visul său cel mai mare, dar și punctul principal de pe lista de obiective. „Cel mai mare vis al meu e să fiu fericită. Fericirea înseamnă a fi înconjurat de oameni dragi, de a fi iubit, apreciat, respectat. Atâta timp cât ai lucrurile acestea în fiecare zi, mi se pare că poți face orice.

Îmi doresc să colaborez cu actori mari și actori, nu știu. Dacă e să vă mărturisesc ceva, îmi doresc să lucrez cu Meryl Streep. Este un vis, dar e mai mult un obiectiv pe care mi l-am scris, dar nu constă totul în asta. Îmi doresc să lucrez și să colaborez cu oameni talentați din industrie”, a mărturisit actrița.

“Este istoria gastronomiei”

În prezent, Kira Hagi este angrenată într-un frumos proiect al companiei Netflix, alături de Michelle Obama, fosta Prima Doamnă a Americii. Kira a explicat și cum a reușit să câștige audiența pentru rolul din serialul Gofre și Mochi.

“Eu colaborez cu un studio de dublaj, aici, în România. Ei lucrează cu Netflix direct. Și m-au contactat pe mine, mi-au spus că m-au văzut în anumite proiecte și dacă doresc să vin să dau audiție Nu știam proiectul, dar fiind un job am zis: Prima! Mă găsiți acolo la prima oră. Și am ajuns acolo, am dat audiția și a fost foarte bine.

Dublez vocea personajului Gofre, din serialul Gofre și Mochi, produs de Michele Obama. Pentru copii. Este istoria gastronomiei”, a mai declarat Kira, la Antena 3.

 

 

Recomandarile noastre