Cum a vrăjit-o Tristan Tate pe Bianca Drăgușanu – Declarații incendiare

Cum a vrăjit-o Tristan Tate pe Bianca Drăgușanu – Declarații incendiare
Tristan Tate, afaceristul care e arestat alături de fratele său într-un dosar de crimă organizată, fiind investigat pentru trafic internațional de persoane și că ar fi sechestrat două femei în vila sa din Pipera, s-a iubit cu Bianca Drăgușanu. Milionarul care s-a mutat în România alături de fratele său a devenit foarte interesant pentru divele autohtone.

Tristan Tate este și el, asemenea fratelui său, un fost luptător profesionist. În 2018, Tristan Tate s-a iubit cu Bianca Drăgușanu. Relația lor nu a durat decât patru luni. Într-un clip video dinamic, Tristan Tate povestește cum a vrăjit-o pe divă.

„Am ieșit cu una din celebritățile din România. Una cu câteva milioane de urmăritori pe Instagram etc. Am dus-o la unul dintre cele mai căutate restaurante din oraș. Luminile erau stinse în grădina restaurantului și erau puse lumânări pe toate mesele. Ne-am așezat, ospătarul a venit, ne-a turnat șampanie. Și i-am spus, știi, am organizat asta în mod special. Mi-am sunat prietenii de la compania de electricitate să oprească curentul, pentru a avea așa o atmosferă romantică.

Ea a spus ha, ha, Tristan, dar unde sunt florile mele?! Știa că glumesc. Peste două minute, ospătarul a venit cu cel mai mare buchet de flori și mi-a spus: domnule Tate, iată florile pe care le-ați comandat. Eu stăteam acolo nemișcat, cu fața rece ca gheața. 10 minute mai târziu m-am scuzat și m-am dus să-l felicit pe ospătar”, a povestit Tristan Tate.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au ieșit împreună patru luni

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate a început la fix o săptămână după ce blondina s-a despărțit de soțul ei, Victor Slav. Susținea că l-a cunoscut pe Tate prin intermediul unor prieteni comuni. „Da, sunt bine păzită, mi-am asigurat spatele. (…) S-a întâmplat că ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni şi el a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului că nu ştia cine sunt. (…) Nu aş putea să definesc ce mi se întâmplă acum, aş putea spune un singur lucru: frumos. S-a întâmplat că a avut curajul să mă abordeze. (…)

Mi s-a părut foarte amuzant, în momentul în care m-a întrebat câţi ani am, cu ce mă ocup, l-am întrebat dacă chiar nu ştie cine sunt. (…) El a văzut apoi Instagramul meu, a văzut că am un copil, că lucrez în televiziune. M-a întrebat dacă sunt într-o relaţie şi i-am spus că este complicat. Eu i-am spus, nu l-am minţit. I-am zis exact lucrurile cum sunt. (…) Ne-am dat seama că avem mai mulţi prieteni comuni, am luat cina în oraş şi acolo am fost surprinși (…)

Relația mea cu Tristan Tate nu este una perfectă, viața în cazul nostru are și suișuri, și coborâșuri, nu este deloc roz, dar, în acest moment, după trei luni de iubire, pot spune că sunt fericită. Îmi merge bine pe toate planurile”, povestea Bianca Drăgușanu despre noua ei iubire, la trei luni de relație. Povestea lor a mai durat o lună, apoi s-au despărțit.

Tristan Tate, ironic la adresa Biancăi Drăgușanu

Despărțirea nu a fost în cei mai buni termeni. „Relație? Ce relație? Am avut o singură iubită în 2018 și nu este ea aceasta”, a scris Tristan Tate, pe rețelele de socializare, după ce a aflat ce a spus Bianca despre relația cu el. „Tristan era prea… copil. Nu era băiat rău, nu a fost niciodată violent cu mine și, totuși, era campion la kickboxing, dar nu era genul care să bată femei. Ne-am despărțit pentru că aveam interese diferite, dar el este un om cu suflet foarte bun”, a precizat Bianca Drăgușanu despre Tristan Tate.

Care, la rândul său, a punctat că nu a fost vorba despre o relație reală. „Am avut tunsori care au rezistat mai mult decât „relația” mea cu Bianca”, a declarat Tristan Tate.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre