Bianca Drăgușanu îl dă de gol pe „iubi” Gabi Bădălău. Ce pune la cale bărbatul – Exclusiv

Bianca Drăgușanu îl dă de gol pe „iubi” Gabi Bădălău. Ce pune la cale bărbatul – Exclusiv
După arestarea tatălui său, Gabi Bădălău a luat o pauză de la rețelele de socializare. El, care era destul de activ și posta inclusiv cugetări, la story-uri, pe Instagram, sau imagini cu localul familiei, a renunțat să o mai facă.

Amintim că fostul senator PSD Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Autorităţii de Audit a Curţii de Conturi a fost arestat preventiv în 28 noiembrie. Instanţa a admis propunerea DNA de arestare preventivă a acestuia, măsura fiind dispusă pentru 30 de zile. Ea a rămas definitivă după judecarea contestației.

Procurorii îl acuză pe Niculae Bădălău că i-ar fi promis unui primar din Giurgiu remiterea a 7% din valoarea unor contracte pentru a atribui lucrările firmei ginerelui său.

Cine îl alină pe Gabi Bădălău în aceste zile de mare suferință

Gabi Bădălău și-a găsit alinarea în această perioadă grea pentru el, în brațele iubitei sale, Bianca Drăgușanu. Cei doi formează un cuplu de mai mult timp, cu despărțiri și împăcări. Relația a devenit cu adevărat asumată toamna aceasta, în timpul vacanței celor doi în Thailanda. Au postat imagini împreună și și-au declarat iubirea, public. Ba mai mult, s-a vorbit chiar de o iminentă nuntă.

De altfel, Bianca Drăgușanu a povestit și că iubitul ei are o relație excelentă cu fiica sa, că vorbesc la telefon. Bărbatul a participat inclusiv la ziua de naștere a Sofiei, din această toamnă.

Gabi Bădălău dat de gol de iubita sa

După arestarea tatălui său, Gabi Bădălău a renunțat să  mai posteze pe rețelele sociale. Nici de data aceasta el nu apare, dar i se aude vocea. Asta, în timp ce iubita sa, Bianca Drăgușanu, se joacă plină de afecțiune, cu unul din câinii bărbatului. Acesta, un exemplar dintr-o rasă recunoscută pentru agresivitate, e într-o relație de maximă afecțiune cu iubita stăpânului, ceea ce dovedește, încă o dată, cât de solidă e legătura dintre ei.

În timp ce Bianca o răsfață pe cățea și o mângâie, Gabi Bădălău se aude vorbind la telefon, dând indicații foarte precise despre ce e de făcut în ziua imediat următoare. Înregistrarea a fost postată de frumoasa șatenă, pe InstaStory.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre