Bădălău vrea să se însoare cu Bianca, dar părinții îl amenință că-i iau cardurile. Blonda nu-l mai vrea dacă rămâne sărac. Situație imposibilă

Bădălău vrea să se însoare cu Bianca, dar părinții îl amenință că-i iau cardurile. Blonda nu-l mai vrea dacă rămâne sărac. Situație imposibilă
Gabi Bădălău e un bărbat liber acum și toată lumea se așteaptă să o ducă pe Bianca Drăgușanu în fața altarului, așa cum blonda se pare că insistă de ceva timp. Oare se va întâmpla acest lucru?

Chiar dacă au parte de o dragoste cu suișuri și coborâșuri, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut împreună peste toate problemele. Utima însă… pare să le dea KO.

Gabi Bădălău, amenințat cu dezmoștenirea dacă o va lua pe Bianca Drăgușanu de nevastă. Numai în pielea lui să nu fie nimeni

Surse din apropierea lui Bădălău a declarat că afaceristul ar avea gânduri de nuntă cu frumoasa Bianca, însă un lucru îl macină grav. Familia lui nu o acceptă sub nici o formă. Aceștia susțin că îndrăgostiții vor să-și oficializeze relația și se gândesc să plece într-o destinație luxoasă, așa cum procedează de obicei. „L-au atenționat pe fiul lor că-l vor dezmoșteni dacă va face acest pas”, au mai spus sursele.

Cine le-a făcut cunoștință

Sunt puțini cei care știu că Gabi Bădălău ar fi avut o relație de câțiva ani cu Ramona Gabor, iar când a aflat că afaceristului îi place Bianca, s-ar fi bucurat mult pentru el. Gabi și Bianca s-ar fi cunoscut la o petrecere a unei cunoștințe de-a blondei. „Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club.

Atunci Gabi a intrat pe fir. Au îneput să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou. Deși Gabi o invitase pe Bianca să petreacă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona Gabor, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea.

De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei”, susțin sursele. De atunci ei trăiesc viața și dragostea din plin, fără să le pese de gura lumii. „Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important că acum suntem foarte bine”, a declarat cu ceva timp în urmă Bădălău care, spun apropiații, nu ar renunța la iubita lui pentru nimic în lume.

Ba mai mult, după ce părinții l-au amenințat că îi vor tăia accesul la carduri, Bădălău a început să își pună „salariul” la ciorap. Astfel, din toate relele, una bună: Gabi Bădălău a devenit mai cumpătat și mai responsabil în privința cheltuielilor.

Recomandarile noastre