Cum arată actorii din „Clona”, la 20 de ani de la difuzarea faimoasei telenovele

Cum arată actorii din „Clona”, la 20 de ani de la difuzarea faimoasei telenovele
"Clona" este o telenovelă braziliană care a rulat în anii 2000 și aproape toată lumea s-a uitat la ea. Acum, la peste 20 de ani mai târziu, când ne gândim la această faimoasă melodramă începem involuntar să ne amintim de frumoasa Jade, iubitul ei Lucas și de străzile pitorești marocane.

Retetesivedete.ro a decis să se arunce în oceanul amintirilor și să afle cum arată astăzi vedetele din “Clona” și ce au mai făcut între timp. Vă atenționam că veți avea o surpriză, căci timpul nu are putere asupra acestor actori!

Giovanna Antonelli (Jade)

Sursa foto: Brightside.me

Când te uiți la ultimele ei poze, înțelegi că nici timpul, nici divorțul nu au putere asupra frumuseții actriței. Are 43 de ani, crește 3 copii, are conturi cu milioane de urmăritori pe rețelele de socializare și participă la ședințe foto extrem de sexi. 

Murilo Benício (Lucas, Diogo și Léo)

Sursa foto: Brightside.me

Murilo Benício participă la diferite proiecte de film și este actor de teatru. Criticii susțin că este unul dintre cei mai buni actori TV brazilieni.

Vera Fischer (Yvete)

Sursa foto: Brightside.me

Vera Fischer a fost încoronată Miss Brazilia în 1969 cu mult înainte de a apărea în “Clona”. Astăzi are 69 de ani, dar nu îi arată deloc. Dacă ai privi-o în “Clona” și ai compara-o cu fotografiile ei recente, cu greu ai vedea vreo diferență. Actrița se bucură acum de timpul liber și împărtășește pe rețelele de socializare imagini minunate din vila sa de lux.

Letícia Sabatella (Latiffa)

Sursa foto: Brightside.me

Frumoasa Letícia Sabatella este vegetariană și are o fiică. Actrița joacă și astăzi în filme și seriale TV. Este greu de crezut, dar Latiffa cea cu ochi nevinovați a jucat și în rol de răufăcător din când în când. Doar uitați-vă la filmul “India: A Love Story” și veți vedea.

Dalton Vigh (Said)

Sursa foto: Brightside.me

Soțul de încredere și grijuliu al lui Jade, cunoscut sub numele de Said și interpretat de Dalton Vigh, este popular printre femei la fel ca Murilo Benício. Vigh continuă să joace în telenovelele braziliene, iar în 2013 actorul a apărut în mai multe episoade din O Negócio, creat de HBO.

Carla Diaz (Khadija)

Sursa foto: Brightside.me

Carla Diaz, care a jucat-o pe fiica lui Jade, are acum 29 de ani. Actrița este foarte populară în Brazilia și joacă în filme și seriale TV, dar este și model.

Daniela Escobar (Maysa)

Sursa foto: Brightside.me

Daniela Escobar a lăsat cariera de actorie în urmă, dar lucrează în continuare în televiziune. Mulți ani, a lucrat ca prezentatoare TV pentru programul ”Superbonita”. De asemenea, merită remarcat faptul că Daniela s-a mutat în California și locuiește și astăzi acolo.

Eliane Giardini (Nazira)

Sursa foto: Brightside.me

Eliane Giardini are 67 de ani, dar este foarte greu să crezi că acest lucru este adevărat. Este interesant faptul că, înainte de a împlini 40 de ani, nu a putut obține niciun succes în carieră, iar acum este considerată a fi unul dintre cei mai proeminenți actori din Brazilia.

Luciano Szafir (Zein)

Sursa foto: Brightside.me

Luciano Szafir, care l-a interpretat pe frumosul Zein, este încă la fel de arătos ca în trecut. Actorul este acum un bărbat de familie care își dedică timpul liber soției și copiilor săi. Își păstrează viața privată secretă și nu împărtășește publicului prea multe fotografii cu familia sa.

Recomandarile noastre