Cum arată acum Meg și Ben din Sunset Beach! Serialul a făcut furori în anii ’90

Cum arată acum Meg și Ben din Sunset Beach! Serialul a făcut furori în anii ’90
Sunset Beach a fost unul dintre cele mai iubite seriale din anii ’90. Povestea tinerei care a plecat din orașul natal și s-a îndrăgostit de milionarul Ben a făcut furori. Cum arată Meg și Ben din Sunset Beach acum.

La sfârșitul anilor ’90, serialul ”Sunset Beach” era extrem de popular în România. Publicul urmărea cu sufletul la gură povestea complicată dintre Ben și Megan. Te-ai întrebat însă ce s-a întâmplat cu actorii care au jucat acele roluri? Cum arată acum Meg și Ben din Sunset Beach. În serial, Meg se îndrăgostește de Ben, un tânăr frumos și bogat, bănuit că și-a ucis soția. Încep să se întâmple tot felul de lucruri ciudate, situații stranii care o sperie pe frumoasa tânără. 

O producție a studiourilor NBC, serialul a primit două trofee Daytime Emmy Awards și alte 11 nominalizări la gale de specialitate. Meritul a fost, desigur, și al distribuției, care i-a avut în prim-plan pe Susan Ward și Clive Robertson, interpreții cuplului Megan Cummings – Ben Evans.

Legenda din Sunset Beach

Serialul nu a fost filmat în Sunset Beach, ci lângă, în Seal Beach, ambele făcând parte din Orange County și fiind foarte aproape de Los Angeles.

În primul episod, facem cunostiinta cu digul de pe plajă, care este de fapt foarte important în toată acțiunea serialului. Creatorii serialului au folosit legenda pentru a construi întreaga acțiune, precum și povestea de iubire dintre Meg și Ben. ”Atunci când luna apare devreme pe cer, exact așa cum vânturile Sfantei Ana izbucnesc de nicăieri, iar soarele tocmai a scăpătat, pe oricine vei vedea în partea îndepărtată a digului, acela iți este sortitul”, spune unul dintre personaje în primul episod. 

Cum arată acum Meg și Ben din Sunset Beach 

Susan Ward în 2018

După succesul din „Sunset Beach”, în 1999, Susan, acum în vârstă de 44 de ani, a apărut într-un controversat serial numit „The Crowd” și, mai apoi, a jucat în „Shallow Hal”, „Friends” și „Make it or break it”. Ultimul ei proiect major a fost „Major Crimes”. La 41 de ani, vedeta a intrat într-un con de umbră și nu a mai avut vreun proiect care să se ridice la anvergura „Sunset Beach”. Chiar și așa, a fost invitată adesea la evenimente mondene. În 2014 a uimit cu o apariție elegantă, demna de o actriță de succes la gala Movieguide. În ceea ce privește viața personală, s-a căsătorit cu producătorul de film David C. Robinson, căruia i-a și dăruit un copil, pe micuțul Cameron.

Clive Robertson (al doilea din stânga) în urmă cu un an și ceva

Cât despre Clive Robertson, interpretul lui Ben, el a început să lucreze în spatele camerelor după încheierea filmărilor pentru „Sunset Beach”. A devenit scenarist și producător, iar în 2003 a revenit pe micile ecrane într-un serial SF din Canada. Din păcate însă, a renunțat la actorie, iar ultima poză cu el este una destul de veche.

Foto: Facebook

Ozana Barabancea e în culmea fericirii. Ce motiv are