Cum arată casa de aproape 20 de milioane a lui Katy Perry. Vedeta a luat o decizie radicală

Cum arată casa de aproape 20 de milioane a lui Katy Perry. Vedeta a luat o decizie radicală
Superba cântăreață pare că s-a săturat de vecinii ei. De cinci ani poate să ceară ( teoretic) zahăr împrumut de la Penelope Cruz, Adele, Zoe Saldana, Jennifer Lawrence, Nicole Kidman și Ellen. Acum a decis să  renunțe la conacul de aproape 20 de milioane de dolari.

Katy Perry se mută pe dealuri mai verzi. Asta dacă Beverly Hills poate fi considerată o zonă de dealuri. TMZ a aflat că artista tocmai și-a listat moșia pentru o avere. Katy a cumpărat casa în 2017, cu 18 milioane de dolari. Iar acum se pregătește să încaseze pe plus.

Cântăreața a listat casa pe piața imobiliară la suma de 19,5 milioane de dolari.

Cum arată casa pe care o vinde Katy Perry

Casa lui Katy Perry are puțin sub 6.000 de metri pătrați, cinci dormitoare și șase băi.  Are propria piscină, o sală de sport, o saună caldă și rece.

De asemenea, are acces la trasee private de drumeții.  Și poate cel mai impresionant, o alee lungă. Se spune că este cea mai bună casă din cartier, scrie TMZ.com.

Iar aici intră în calcul inclusiv vedetele care locuiesc în imediata vecinătate, așa cum am arătat mai sus. Katy Perry și partenerul ei, Orlando Bloom, sunt părinți din vara lui 2020.

Cei doi au o fiică, Daisy. Pentru aceasta, Katy Perry a decis să schimbe locul. De altfel, vedeta mai are o moșie în Montecito (același loc unde trăiesc Oprah, dar și prințul Harry și soția sa, Meghan Markle) și unde ea petrece mult timp cu Orlando și fiica lor, Daisy.

Katy Perry și Orlando Bloom se mută lângă prințul Harry

Katy și Orlando au o relație de șase ani. Cei doi sunt logodiți și au un prim copil împreună, Daisy Dove.

Katy și Orlando s-au întâlnit pentru prima oară în 2016 la Globurile de Aur, anunțând logodna de Ziua Îndrăgostiților, în 2019. Orlando mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară cu modelul Miranda Kerr. Flynn Christopher Bloom are 10 ani și locuiește împreună cu mama lui.

S-a zvonit că cuplul ar fi planificat să facă nuntă, apoi planurile lor au fost date peste cap. Atât de sarcina lui Katy Perry, cât și de pandemie.

Sursa foto: Instagram