Cum arată fiica lui Paul Walker acum. E pasionată de modeling

Cum arată fiica lui Paul Walker acum. E pasionată de modeling
Au trecut șapte ani de la moartea actorului Paul Walker, iar de atunci fiica lui Paul Walker a crescut și s-a transformat într-o tânără superbă. E pasionată și de modeling.

O lume întreagă a plâns în 2013, când actorul Paul Walker a murit într-un accident de mașină tragic, la doar 40 de ani. Actorul s-a stins din viață la doar câteva săptămâni după ce fiica sa, Meadow, împlinise vârsta de 15 ani. După divorțul părinților săi, fiica lui Paul Walker a locuit cu mama sa în Hawaii până în 2011, când s-a mutat cu tatăl său, cei doi având o relație cu totul specială.

fiica lui Paul Walker

De atunci, Meadow a fost extrem de discretă ani întregi pe rețelele sociale. Aceasta posta doar fotografii tribut pentru tatăl ei. ”O zi absurdă de care să ne amintim cu tristețe. Azi este o sărbătoare a dragostei și fericirii pe care ai adus-o lumii întregi. Aici este o fotografie cu cel mai bun prieten al meu și cu mine dormind”, a scris Meadow Walker pe Instagram anul trecut în descrierea unei imagini în care apărea alături de tatăl ei. 

Cum arată fiica lui Paul Walker acum. S-a apucat de modeling 

Adolescenta care a suferit ani întregi după tatăl ei este acum o tânără superbă în vârstă de 22 de ani. Meadow a atras deja atenția marilor case modă. Tânăra a devenit imaginea colecției Proenza Schouler’s pre-fall 2021. ”Le sunt recunoscătoare lui Jack și Lazaro pentru că au avut încredere în mine de a împărtăși această colecție minunată lumii întregi. Mulțumesc familiei DNA models pentru că mi-a ghidat fiecare pas”, a declarat Meadow recent. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Meadow Walker face modeling de trei ani și este implicată în diverse acte de caritate. Ține strâns legătura cu fundația creată de tatăl său, Paul Walker. Meadow este apropiată și acum de Vin Diesel, care era bun prieten cu Paul Walker, dar și coleg de platou în franciza ”Fast and Furious”. Mai mult decât atât, actorul Vin Diesel și-a numit fiica Pauline (4 ani) în onoarea acestuia. Meadow petrece adesea timp cu fiicele actorului. 

Foto: Facebook

Ce îi face Alexia lui Mario Fresh. Cântărețul este exasperat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp